Заходи з військово-патріотичного виховання на факультеті землевпорядкування

February 24, 2015

24 лютого 2015р.  студентам факультету землевпорядкування, які бажають пройти військову підготовку за програмою офіцерів запасу згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 01 лютого 2012 року №48 «Про затвердження Порядку проведення військової підготовки студентів ВНЗ за програмою офіцерів запасу» було проведено зустріч з представником військової кафедри – підполковником Пилипенком Михайлом Григоровичем.
Михайло Григорович розповів студентам про умови вступу на військову кафедру, строки прийому документів та критерії фізичної підготовки.
Також зазначив, що навчатися можуть і дівчата, які достойно себе проявляють при виконанні навчальних завдань і на рівні з хлопцями опановують військове ремесло.
Після детальної доповіді, студенти змогли задати питання, на які Пилипенко М.Г. надав відповідь.
В.о. декана факультету доц. Купріянчик І.П. подякувала підполковнику за змістовну доповідь, ще раз нагадала студентам про важливість отримання військової освіти, у зв’язку з військовими діями в зоні АТО та загрозою вторгнення російських військ в Україну.
Оволодіння цим фахом допоможе надійно захищати себе, свою сім'ю і Батьківщину в цих складних умовах. Після закінчення навчання випускники отримують звання молодшого лейтенанта запасу.

Заступник декана факультету
землевпорядкування доц. Мединська Н.В.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook