Випуск бакалаврів у ННІ лісового і садово-паркового господарства

June 23, 2023

     23 червня 2023 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбулося урочисте свято – випуск бакалаврів денної форми навчання. 
    Почесними гостями на урочистому засіданні були - Вадим Кондратюк, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності; Ігор Лицур, виконавчий директор ДП “Ліси України”; Ігор Мельник, Голова ради роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства. Захід розпочався із виконання державного гімну та вшанування пам’яті полеглих захисників України серед яких є студенти та випускники ННІ лісового і садово-паркового господарства.

   Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин привітав випускників із цим важливим етапом у їхньому житті та побажав міцного здоров’я, постійного самовдосконалення, миру й добробуту! Директор акцентував увагу на славній історії інституту, яка бере свій початок ще з 1840 року, згадав важливі періоди життя інституту в яких студенти займали ключове місце. Також Роман Дмитрович наголосив про важливість повної вищої освіти та навчання в магістратурі.

     Вадим Кондратюк привітав випускників із цим важливим етапом їхнього життя, зауважив про важливість для країни та перспетивність кваліфікацій які отримують студенти в ННІ лісового і садово-паркового господарства, надав студентам секрети успіху, яких навчили його вчителі та побажав якнайшвидшої перемоги, миру та процвітання України. 

     Ігор Лицур, розповів випускникам про перспективи роботи за фахом, поточну ситуацію в галузі лісового господарства, потребу у висококваліфікоавних фахівцях яких готують в ННІ лісового і садово-паркового господарства, про свою викладацьку діяльність на кафедрі лісового менеджменту в цьому інституті. Вітальні слова Ігоря Миколайовича були сповненні життевого досвіду, яким він щедро ділився з випускниками.

 

     Голова ради роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства Ігор Мельник привітав випускників, які в складні часи пандемії та війни не "зійшли з дистанції", а продовжили своє навчання. Він наголосив про важливу місію сьогоднішніх випускників, яка полягає у післявоєнному відновленні. Згадав Ігор Мельник про Героїв, які виборюють у цей час свободу нашої країни і про полеглих Героїв, для того щоб ми мали можливість жити т апрацювати вільній серед європейських народів країні.
     Після привітань та настанов настав довгоочікуваний для випускників момент - вручення дипломів. Всього дипломи бакалаврів отримали 103 особи, зокрема, за спеціальностями "Лісове господарство" – 46, "Деревообробні та меблеві технології" – 26 випускників, "Садово-паркове господарство" - 31 випускник.
     Свої заслужені дипломи з відзнакою в цьому випуску отримали 7 студентів: Богдан Олійник - випускник спеціальності "Деревообробні та меблеві технології"; Іван Денисюк, Тетяна Красник, Микола Подлєсний та Ілля Туз - випускники спеціальності "Лісове господарство"; Марина Єлинець, Анна Мазоха - випускники спеціальності "Садово-паркове господарство".

     Дипломи випускникам спеціальності "Деревообробні та меблеві технології" вручали Ігор Мельник та Олександр Соваков.

     Почесну місію вручення дипломів випускникам спеціальності "Лісове господарство" виконав виконавчий директор ДП “Ліси України” Ігор Лицур, грамоти за активну участь у студентському житті вручив студентам Роман Василишин, директор ННІ.   

     Дипломи випускникам спеціальності "Садово-паркове господарство" вручив Юрій Марчук, завідувач кафедри ботаніки дендрології та лісової селекції, а грамоти за досягнення під час навчання Олександр Соваков.

     До вітань долучилися також голови екзаменаційних комісій із захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт, наставники, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук, студенти та батьки і всі підкреслювали у своїх виступах необхідність плідної праці в умовах війни та післявоєнному відновленні України. 

Колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства щоро зичить випускникам перспективної та успішної позиції в житті і нехай отримані під час навчання знання віддають сторицею успіхом в житті! 

До зустрічі в магістратурі дорогі випускники!

Фото із випуску можна переглянути за посиланням - https://drive.google.com/drive/folders/1k7OY3vDlWYC6JKxhsC-DUwlrx1FV2HUD?usp=sharing

 Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook