Хід сесії в умовах військового стану обговорили на зустрічі зі старостами академічних груп

December 5, 2022

   Під час воєнного стану та перебоїв з електропостачанням особливої уваги потребує забезпечення якісного освітнього процесу здобувачам освіти усіх рівнів. 

   5 грудня 2022 року на зустрічі адміністрації факультету зі  старостами академічних груп обговорили хід сесії, яка, відповідно до графіка освітнього процесу, розпочалась з 28 листопада - для студентів 2-4 курсів; з 5 грудня - для студентів 1 курсу та 1 року магістратури. Нагадуємо, що в процесі організації підсумкової атестації всі учасники освітнього процесу, окрім чинних Положень в НУБіП України, керуються наказом від 21.11.2022 року № 889 «Про рекомендації учасникам освітнього процесу для організованого завершення освітнього процесу у I семестрі 2022-2023 навчального року».
   До старост звернувся декан факультету Анатолій Остапчук, який закликав максимально зосередити увагу на здачі підсумкового контролю та недопущенні академічних заборгованостей за результатами сесії.
    На засіданні були обговорені питання безперервного моніторингу місця перебування студентів, вчасності оплати за надання освітніх послуг у 2 семестрі 2022-2023 навчального року, нарахуваня додаткових балів до стипендіального рейтингу.
   Під час зустрічі зі старостами було анонсовано графік проведення Днів відкритих дверей в НУБіП України та на факультеті аграрного менеджменту. Старости активно долучились до роботи по залучення абітурієнтів до онлайн заходів з метою популяризації факультету та університету.
   І на завершення зустрічі, старости академічних груп прозвітували про стан справ та отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Лариса Карпенко, Людмила Чорненька
заступники декана факультету
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook