Співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК та компанії «Торговий дім «Технологія Трейд»

November 20, 2014
м. Київ, НУБіП України

    20.11.2014 року на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК відбулася зустріч з директором компанії «Торговий дім «Технологія Трейд» Чернова Олександра, щодо міжнародної співпраці. На зустрічі була обговорена можливість організації конкурсу магістерских робіт від компанії «Scanflavour». Суть проекту полягає у виконанні магістрами факультету дипломних робіт із застосуванням високофункціональних білків «Scanflavour», на основі рішення журі буде присуджено 3 номінації: 1 –ше та 2-ге місце –стипендіальні, переможець отримає можливість поїздки на науково-практичний семінар у м. Віборг, Данія на підприємстві «Scanflavour». Компанія «Торговий дім «Технологія Трейд» – провідний оператор на ринку інгредієнтів для м’ясопереробних підприємств України. В асортименті продукції:

  • функціональні, комплексні суміші, смакоароматичні домішки
  • натуральні спеції, прянощі і приправи
  • комплексні і функціональні суміші, аромати для с/к і в/к ковбас, паштетів (компанія «Sfinc», Бельгія)
  • тваринний білок (компанія «Scanflavour», Данія)
  • емульсія для обмакування ковбас EPIDERM XF3 (компанія «Kremblis», Литва)
  • функціональні тваринні протеїни (компанія Veos, Бельгія)

    В компанії «Scanflavour» працює колектив висококваліфікованих технологів-практиків, на основі досліджень яких створюються рецептури з урахуваннями передових технологій і методів м’ясопереробної промисловості. Технологи здійснюють консультації відносно застосування харчових інгредієнтів, які допомагають досягти високої якості кінцевого продукту на всіх підприємствах. Окрім того, разом з провідними спеціалістами компаній «Аромадон», «Scanflavour», «Sfinc» технологи компанії розробляють ексклюзивні продукти для кожного підприємства.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook