Викладачі кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології розпочали підвищення кваліфікації на серії навчань для тренерів із організації симуляційних вправ для реагування на надзвичайні ситуації, спричинені транскордонними хворобами тварин

22 жовтня 2021 року
На базі ННІ неперервної освіти і туризму та факультету ветеринарної медицини  12-13 жовтня стартував перший цикл в серії навчання. Навчальна програма підготовлена в рамках проекту технічної підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН і Європейського банку реконструкції та розвитку «Здоров’я тварин, безпечність харчової продукції та програми гарантування її якості».

Слухачі серії занять – працівники центрального апарату Держпродспоживслужби та викладачі факультету ветеринарної медицини НУБІП України.
Навчання відкрив вітальним словом Вадим Ткачук – проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку НУБіП України та директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова.

Кафедру епізоотології, мікробіології і вірусології НУБіП України представляли: Володимир Мельник, Віталій Недосєков, Микола Радзиховський, Віктор Литвиненко, Олександр Мартинюк, Максим Жуковський.

12-13 жовтня було проведено перший етап навчання щодо основ організації симуляційних вправ для спеціалістів ветеринарної медицини компетентного органу та сільськогосподарських підприємств з метою підвищення кваліфікації та оволодіння сучасними інструментами покращення готовності до реагування та контролю надзвичайних ситуацій, спричинених хворобами тварин.

До викладання залучені кращі фахівці в рамках проекту ФАО ООН:

  • Юрченко Оксана, координатор проектів ФАО в Україні;
  • Рєвнівцев Олександр, л.в.м., експерт з питань здоров’я та транскордонних захворювань сільськогосподарських тварин ФАО;
  • Башинський Віталій, експерт з питань ветеринарії та безпечності харчових продуктів ФАО;
  • Поліщук Володимир, національний консультант ФАО, IT/GIS фахівець, епізоотолог.

Максим Жуковський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook