«День кар’єри – 2021: Марафон професій» на Житомирщині

22 жовтня 2021 року

    19-20 жовтня в м. Житомир відбулась онлайн-зустріч випускників закладів загальної освіти з представниками закладів вищої освіти м. Києва та м. Житомира, як надзвичайно пізнавальний та інформативний захід.

    Приємною традицією стало відвідування провідними навчальними закладами України профорієнтаційних заходів з метою професійного становлення майбутніх абітурієнтів вишів. Дані заходи відрізняються своєю повчальністю та є надзвичайно цікавими.
    Цієї осені, на заході було понад двадцять представників із різних навчальних закладів.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли доцент кафедри землевпорядного проектування Олександр Чумаченко та доцент кафедри геодезії та картографії Євгенія Кривов’яз. На заході в процесі живої дискусії обговорювались питання використання геоінформаційних технологій в сучасному землеустрої та кадастрі. Було представлено сучасне геодезичне обладнання, а також продемонстровано відеоролик, який в повній мірі і як найкраще розповів про перспективи навчання та подальшого працевлаштування при вступі в НУБіП України, окремо було виділено переваги та перспективи навчання на факультет землевпорядкування за спеціальністю «Геодезія та землеустрій».

     Саме завдяки «Дню кар’єри – 2021: Марафон професій» організованого Житомирським міським центром зайнятості, вдалося налагодити дружні стосунки та продемонструвати можливості сучасної землевпорядної справи широкому колу відвідувачів.
    Висловлюємо особливу подяку організаторам «Дня кар’єри - 2021: Марафон професій», а саме, Людмилі Євгеніївні Шейнич, яка координувала та всіляко сприяла підготовці і проведенню такого пізнавального заходу для школярів та їх батьків.


Кривов’яз Є.В.,
доцент кафедри геодезії та картографії, к.е.н.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook