Нарада з керівниками ННІ та факультетів: продовжуємо навчання і посилюємо санітарно-епідеміологічні вимоги

12 жовтня 2021, 0:00
     19 жовтня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада за участі директорів ННІ, деканів факультетів, керівників служб щодо нагальних питань життєдіяльності університету. Як зазначив ректор, пандемія в Україні, зокрема в столиці, набирає обертів, щоденно Оперативний штаб університету повідомляє про непоодинокі випадки захворювання серед студентів та працівників.

     Тому логічним стало заслуховування доповіді керівника штабу, проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші та начальника відділу кадрів Миколи Михайліченка про хід навчального процесу, стану захворюваності та вакцинації. Керівники навчально-наукових інститутів, факультетів та служб також доповіли про ситуацію в колективах та студентському середовищі. Декан юридичного факультету Олена Яра та заступник декана факультету ветеринарної медицини Сергій Деркач наполягли на переході до дистанційної форми навчання. Проаналізувавши надану інформацію та обговоривши доповіді прийнято рішення посилити санітарно-епідеміологічні заходи та контроль над дотриманням карантинних обмежень, до 22 жовтня 2021 року продовжити спостереження за осередками захворювань та у разі погіршення ситуації рекомендувати ректорату внести зміни в графік навчального процесу і перейти на дистанційну форму для всіх студентів денної форми навчання з 25 жовтня по 15 листопада. Щодо подальшого періоду – рішення буде прийнято в залежності від ситуації з пандемією. Відповідно якщо в столиці буде запроваджена червона зона карантину, то такий перехід буде здійснено одночасно з цією подією.

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк сконцентрував увагу на виконанні науково-дослідних робіт, використанні коштів та наповненні спеціального фонду.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зупинився на вивченні іноземної мови на четвертому курсі в рамках підготовки до складання ЄВІ. Він зазначив, що на декількох факультетах та в ННІ такі дисципліни не викладаються і не викладаються інші дисципліни іноземними мовами. На наступному засіданні ректорату буде комплексно розглянуте питання якості викладання іноземних мов в університеті, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко.

  

     Начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін проінформував про стан заборгованості за навчання та необхідність найближчим часом її ліквідувати.

  

  

     На завершення проректор Сергій Кваша представив проект складу редакційної колегії ювілейного видання до 125-річчя університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook