Осіння висадка рослин: на механіко-технологічному факультеті, стартувала програма «Зелена країна»

10 жовтня 2021 року
    Державна програма “Зелена країна”, передбачає, за 3 роки, висадити 1 мільярд нових дерев, за 10 років – збільшити площу лісів на 1 мільйон гектарів. Крім того, користь від цієї програми полягає не лише в озелененні території нашої країни, а і в боротьбі з дитячою онкологією, адже, кошти від реалізації програми, в рамках благодійної акції, перераховуються у фонд «Таблеточки».

   Враховуючи благородну місію програми та звертаючи увагу на негативні наслідки в оточуючому середовищі, від сучасних підходів інтенсивної хімізації, та розорювання земель – у свідомості формується розуміння необхідності збереження та відновлення рослинного фонду нашої країни, як потужного засобу боротьби зі зміною клімату та деградацією ґрунтів.

  8 жовтня 2021 року студенти третього курсу, разом з адміністрацією механіко-технологічного факультету, долучилися до участі у програмі «Зелена країна», висадивши кущі таволги на території 11 навчального корпусу. У якісній оцінці, півторамісячний період цвітіння, яскравий колір та приємний аромат рослини, елегантно прикрасить під’їзди до базового приміщення студентів інженерного профілю НУБіП України.

   На наступному тижні, біля 11 навчального корпусу, планується висадити ще 20 кущів ялівця. Збережемо довкілля, підтримаємо здоров’я дітей!

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи механіко-технологічного факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook