Чергове засідання кафедри: готуємося до проведення Міжнародної конференції

7 жовтня 2021, 8:32

  5 жовтня 2021 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке відбулося очно з дотриманням всіх карантинних вимог в 128 аудиторії 3 корпусу. На засіданні кафедри була присутня декан гуманітарно-педагогічного факультету І.М. Савицька. Відповідно до порядку денного на розгляд кафедри виносилися питання про підготовку до Міжнародної конференції («Україна між Сходом і Заходом: проблеми і перспективи міжкультурної комунікації» (21-22 жовтня 2021 р.), а також розгляд звітів про поточну роботу викладачів Гейко С.М. та Горбатюка Т.В., про розпорядження деканату та інші.

 
  В.о. завідувача кафедри філософії та міжнародної комунікації В.П. Культенко, розпочала засідання з питання про підготовку до Міжнародної науково-практичної конференції «Україна між Сходом і Заходом: проблеми і перспективи міжкультурної комунікації у ХХІ столітті (до 150-річчя від дня народження Агатангела Кримського), яка відбудеться 21 жовтня 2021 року, а також підготовкою до науково-методичного семінару «Сучасні особливості та проблеми міжкультурної комунікації», який відбудеться 22 жовтня 2021 р. Під час засідання були розподілені обов’язки між всіма членами кафедри філософії та міжнародної комунікації, адже підготовка до міжнародної конференції це важлива і дуже серйозна справа.


  У порядку денному на розгляд виносилися питання звітів про поточну роботу кандидатів філософських наук, доцентів Гейко С.М. та Горбатюка Т.В., звіти були заслухані і після обговорення затвердженні.
  Були розглянуті і інші питання життєдіяльності кафедри.

 Ірина Матвієнко,
секретар кафедри

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook