Студентка спеціальності «Фізична культура і спорт» Анна Яременко – бронзова призерка змагань «CoolRace»

3 жовтня 2021 року
     Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з ГО «Спортивна студентська спілка України з 30 вересня по 2 жовтня проводив Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед студентів «CoolRace», що представляв собою подолання штучної смуги перешкод і виконання фізичних вправ.

     Місцем проведення «CoolRace» стала територія Національного Експоцентру України. У заході взяли участь 39 хлопців і 39 дівчат з 36 закладів вищої освіти, що представляли 20 регіонів України. Від Києва взяли участь у змаганнях 12 команд з 9-ти  вишів. Кожна команда складалася з однієї студентки і одного студента. До фінальної частини змагань потрапили 4 хлопця і 4 дівчини, які і розіграли між собою призові медалі.
 
     Від нашого університету під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання Дубовік Ріми Гасимівної взяли участь дві команди: Анна Яременко та Максим Бондарєв (спеціальність фізична культура і спорт) і Ірина Барабаш (ф-т харчових технологій і управління якістю АПК) і Павло Грибовський (спеціальність фізична культура і спорт). У запеклій боротьбі Анна Яременко посіла третє місце серед дівчат і отримала бронзову нагороду.
 
Вітаємо з вдалим виступом Анну Яременко та її тренера Ріму Дубовік!
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook