Привітання декана з днем освітянина

2 жовтня 2021 року

Шановні колеги!

Вітаю Вас із нашим професійним святом ‒ Днем працівників освіти!

Висловлюю щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук і самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість, доброту і людяність, творчу, самовіддану та подвижницьку працю, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям. Будьте поруч, підтримуючи, коригуючи і направляючи їх.
Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого ви підходите тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. І це допомагає молодому поколінню обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи.
Переконана, що командною роботою ми й надалі забезпечуватимемо доступну та якісну освіту кожному громадянину, покращуючи умови для самореалізації особистості.
Нехай Господь благословить Вашу нелегку працю, даруючи Вам здоров’я – міцного, студентів – мотивованих, колег – доброзичливих.
Бажаю Вам щасливої долі, творчості і натхнення, душевної гармонії, злагоди й оптимістичної налаштованості на нові здобутки. Нехай ваші інтелектуальні та творчі надбання, вимогливість, працелюбність стануть запорукою успіхів
Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша подяка!


З повагою
декан гуманітарно-педагогічного факультету                                                                        Інна САВИЦЬКА

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook