Зустріч керівників партнерських університетів у рамках DAAD проекту «Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities»

1 жовтня 2021 року
     Починаючи з 2020 року, Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із партнерських університетів у Проекті «Діджиталізація вищих навчальних закладів України» («Digital Modernization of Lecturing in Ukrainian Agricultural Universities», DAAD Project № 57514792), що має на меті розвиток цифрових навичок, підвищення ефективності освітніх інституцій та їх підготовку до викликів майбутнього у сучасних умовах. Основними завданнями цього проекту є навчання лекторів використанню інтерактивних ІТ-технологій та організація заходів для навчання студентів та викладачів цифровим методам навчання.

     В зв’язку з цим 20-21 вересня 2021 року в рамках даного проекту на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася зустріч керівників партнерських університетів, зокрема з Сумського національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету та Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина).

     Зустріч передбачала участь керівників партнерських університетів у керівному комітеті Проекту з метою обговорення основних намірів майбутньої діяльності та звітності за проведену роботу. Зокрема на даній зустрічі виступили проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку НУБіП України Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи НУБіП України Василь Шинкарук, декан факультету інформаційних технологій НУБіП України Олена Глазунова. Від Університету прикладних наук Вайєнштефан Тріздорф в обговоренні прийняли участь проректори: Prof. Dr. Ralf Schlauderer, prof. Dr. Sabine Homann-Wenig, Prof. Dr. Carsen Lorz. Від Сумського національного аграрного університету – проректор Жмайлов Валерій Миколайович та від Миколаївського національного аграрного університету – проректор Новіков Олександр Євгенійович та завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Волосюк Юрій Вікторович.

     Як результат даної зустрічі, кожен представник університетів-партнерів Проекту презентував основні ідеї та розробки для майбутнього розвитку диджіталізації в аграрних університетах України.


Віта Строкаль,
Олександр Лабенко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook