ПОДОРОЖ, ЯКА ЗАЛИШИЛАСЯ В НАШОМУ СЕРЦІ НАЗАВЖДИ

25 вересня 2021 року

     Подорожі – невід’ємна частина життя людини, адже вони  розширюють кругозір, дозволяють  познайомитися з цікавими та інколи неординарними культурами, дають можливість наповнити життя енергією та драйвом.

       Саме тому члени  екологічного гуртка «Життя в стилі ЕКО»  вирушили  на захід України: неймовірно приваблювала Гуцульщина – край вівчарів і трембіти, вибухового колориту та чаруючих гір. 

       Спочатку було невеличке містечко Ворохта. Добрі та щирі люди, захоплюючі краєвиди полонили наші серця. У повній красі та оригінальності тут перед нами постали традиції прикарпатців  – повсякдення та  традиційне  гуцульське весілля, на якому кожен із нас відчув  себе частинкою  цього дійства, адже мав зможу вдягнутися в національний одяг  цього регіону України.

       У селищі Верховина відвідали Музей вишиванки, Музей гуцульського побуту, етнографії та музичних інструментів імені Романа Кумлика та Музей гуцульської магії.

       Наступного дня  маршрут пролягав  у гори, а саме  в Горганський  масив.  Одна з гір Українських Карпат, Магура, була підкорена нами. Незабутні відчуття й краєвиди назавжди залишили неперевершені емоції в наших душах.

       Далі були  вибухові прогулянки на позашляховикові, любування  красою Карпат, а також захоплюючі подих польоти на зіплайні.

       Подорож удалася!  Позитивні емоції переповнили всіх.
       Закінчити хочу словами  святого Аугустина:  «Світ – це книжка.  І той, хто не подорожує, читає лише одну сторінку». Тож намагаймося прочитати якнайбільше!
Лозицька Яна,  староста гуртка,
Савченко Ірина,  керівник наукового гуртка «Життя в стилі ЕКО»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook