На факультеті землевпорядкування відбувся Дебют першокурсника

20 вересня 2021, 9:00

    Дебют першокурсника – один із найбільш масштабних і грандіозних фестивалів серед студентства. На факультеті землевпорядкування він проводиться кожної осені – і це вже стало доброю традицією. Насамперед це можливість для першокурсників проявити себе та чи не з перших днів перебування в Університеті зарекомендувати себе перед одногрупниками і викладачами якомога краще.

    15 вересня відбувся Дебют на факультеті землевпорядкування. Першокурсники були ініціативними, креативними та сповненими енергією. Веселі жарти, гра слів, яскраві сценки, співи, танці, КВН – все, чим наповнене життя студента. Саме цим були насичені виступи.

    Барвисті презентації кожної групи разом з кураторами не залишили сумнівів – кожен студент-першокурсник є унікальним, креативним, розумним і на рідкість кмітливим!

    Зал вибухав сміхом та оплесками – всі щиро раділи за те, що в дружну сім’ю факультету прийшли такі чудові, талановиті, красиві хлопці та дівчата, готові вчитися і розвиватися.

    Щоб визначити найталановитішу групу було сформовано журі на чолі з числа представників студентської організації Олександрою Калініченко та Олександрою Пустовіт, а також представників викладацького складу Євгенії Кривов'яз, Олександра Чумаченка та Людмили Кольоси. Після обрахунку результатів голосування та вирішального слова декана факультету Тараса Євсюкова було визначено переможців, а саме: 1 місце посіла 2 група; 2 місце – 4 група; 3 місце розділила між собою 1 і 3 група; 4 місце посіла 5 група скороченого терміну навчання.

    Відтак переможці, які зайняли 1 місце, отримали поїздку від деканату на гру в боулінг, а всі інші – солодкі подарунки.

    Підтримка, безліч докладених зусиль, радість від того, що все було недарма, нові знайомства, багато позитивних спогадів і яскравих емоцій – це все про Дебют, значну та незабутню подію у житті кожного, хто хоч раз долучився до неї.

Завгородня Юлія,
студентка 2 курсу факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook