Яке воно – поселення старшокурсників!

20 вересня 2021, 10:27
     Ну що ж…… продовжуємо нашу постійну рубрику – «Поселення в гуртожитки НУБіП України».

     Згідно раніше затвердженого графіку протягом 18 та 19 вересня в гуртожитки заселяються наші старшокурсники – студенти 3 і 4 курсів. Оскільки до цього моменту вони навчалися дистанційно, та задля уникнення скупчення мешканців в гуртожитках керівництво університету прийняло рішення розділити поселення на два етапи. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко дбає за кожного студента і з міркувань налагодження процесу навчання, студенти, які не мали змоги навчатися дистанційно з дому, мали право поселятися в гуртожиток з 1 вересня. У зв’язку з цим частина студентів 3-4 курсу вже проживає в гуртожитку а частина поселяється протягом 18-19 вересня.

     Юлія Горкуша, завідувач гуртожитку № 1 – говорить, що студенти 3 і 4 курсу вже самостійні та зібрані, документи усі приготували завчасно, за проживання оплатили. Відповідно хаосу та скупчення немає, поселення проходить спокійно.
    Ми раді вітати у стінах гуртожитків мешканців, яких сміливо можемо називати «старожилами» оскільки вони вже протягом 2-3 років проживали у гуртожитках і саме вони найбільше можуть оцінити зміни в гуртожитку які відбулися за час літніх канікул.
     Біля 9 гуртожитку зустрічаємо студентку 3 курсу факультету харчових технологій та управління якістю АПК Олену Сметанку, запитуємо – «Твої враження, чи бачиш зміни в гуртожитку?»
     Вона емоційно відповідає – «Я така рада що можемо навчатися очно, повернутися в гуртожиток та у свою кімнату, зустрітися з друзями. Дистанційне навчання нажаль ніколи не замінить справжнього очного навчання, спілкування та тих класних емоцій студентського життя. Ви не повірите, але мені дуже не вистачало гуртожитку та самостійного життя. Як тільки повернула до гуртожитку одразу побачила яскраву нову клумбу, гарно, що вона буде радувати мешканців у будь яку пору року. Звичайно бачу зміни, нові металопластикові вікна, ремонт у душовій кімнаті, косметичний ремонт сходової клітини, нові міжкімнатні двері. А для першокурсників взагалі ідеальні відремонтовані та укомплектовані кімнати».

     Сергій Стецюк, директор студентського містечка, постійно контролює процес поселення студентів та спілкується з мешканцями. Говорить, що приємно отримувати позитивні відгуки від студентів, добре, що мешканці відмічають зміни і головне, що праця протягом трьох місяців була не марна.

     Після спілкування із студентами старшокурсниками віримо, що вони гарно навчатимуться та берегтимуть блага гуртожитків. А ми в свою чергу раді, що вони повернулися у свою другу домівку!

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook