Магістри ОПП "Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза" стали учасниками виставки «Inprodmash & Upakovka 2021 Trade Fair» та відвідали ряд науково-практичних конференцій

17 вересня 2021 року

Магістри 2 року навчання факультету ветеринарної медицини за ОПП «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» відвідали виставку «Inprodmash & Upakovka 2021 Trade Fair», яка проходить у Міжнародному виставковому центрі, де презентується новітнє сучасне обладнання та технології для харчової промисловості і упаковки. Студенти не тільки ознайомилися з таким обладнанням, але й поспілкувалися з його виробниками та дистриб’юторами щодо питань виробництва безпечних харчових продуктів. 

Крім того, в рамках виставки взяли участь у галузевій науково-практичній конференції «Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі» (14 вересня); Міжнародній конференції «Реалії та перспективи м’ясопереробки» (15 вересня) та Міжнародній спеціалізованій науково-практичній конференціії «Тренди Lean-виробництва та пакування харчових продуктів» (16 вересня).

Під час проведення конференцій обговорювалися актуальні питання розвитку галузей, впровадження інноваційних технологій, учасники обмінювались думками щодо тенденцій та перспектив розвитку та налагодження шляхів співпраці наукових установ з підприємствами. Висвітлювався стан сучасного світового та регіонального ринків, аналіз нормативного регулювання внутрішнього та зовнішнього ринку переробки м’яса, молока інших харчових продуктів та розроблення аналогів м’ясних, молочних продуктів тощо, ефективного використання нетрадиційної сировини.

Загалом виставка «Inprodmash & Upakovka 2021 Trade Fair» та конференції, у яких брали участь студенти, були пізнавальними і корисними як для досвідчених працівників в галузі виробництва молока і молокопродуктів, м’яса і м’ясних продуктів, інших харчових продуктів та упаковки, так і для студентів, молодих фахівців та наукових співробітників. Студенти проаналізували та визначили актуальні теми, що стосуються сектору стандартизації, національних стандартів щодо молочних та м’ясних продуктів, зміни вимог до упаковки харчових продуктів, впровадження інноваційних технологій тощо.

 

Ольга Якубчак, доктор ветеринарних наук, професор кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook