Фінішна пряма вступної кампанії з підготовки PhD

10 вересня 2021, 13:35
     07 вересня закінчились вступні випробування конкурсного відбору для зарахування до аспірантури для здобуття вищої освіти ступеня доктора філософії.

  

  

     За період з 31 серпня по 07 вересня вступниками складено екзамени зі спеціальності, філософії та іноземної мови.
     Особам, які вступали до аспірантури з іншої галузі знань (спеціальності) ніж та, яка зазначена в дипломі магістра (спеціаліста), рішенням Приймальної комісії були призначені додаткові вступні випробування.

     Окремі вступники також могли бути звільнені від складання вступного екзамену з іноземної мови при наявності дійсного сертифікату, що прирівнюється до результатів вступного іспиту з іноземної мови з найвищим балом, а саме:

  • англійської мови – сертифікат тестів TOEFL або International English Language Testing System, або сертифікат Cambridge English Language Assessment (не нижче рівня B2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти або аналогічного рівня);
  • німецької мови – сертифікат TestDaF (не нижче рівня B2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти або аналогічного рівня);
  • французької мови – сертифікат тестів DELF або DALF (не нижче рівня B2 Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти або аналогічного рівня).

     Також 09 вересня відбулось засідання Приймальної комісії, де за результатами вступних випробувань було прийнято рішення щодо кожного із 130 бажаючих вступити до аспірантури Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Раді повідомити, що зібрання зі всіма вступниками відбудеться 10 вересня о 12:00, ауд. 309, корпус № 3. Чекаємо зустрічі та готові до надання консультаційної підтримки кожному вступнику.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
Надія Міняйло,
провідний фахівець відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook