Ірпінський фаховий коледж на старті нового навчального року: підсумовуємо зроблене, визначаємо цілі на майбутнє, зустрічаємо першокурсників

31 серпня 2021 року
     30 серпня 2021 року в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України з дотриманням карантинних вимог відбулося традиційне серпневе засідання педагогічної ради, на якому було проаналізовано підсумки роботи педагогічного колективу за 2020-2021 навчальний рік та визначено основні завдання на новий навчальний рік.

    На засіданні педагогічної ради коледжу був присутній заступник декана економічного факультету НУБіП України, доцент Маршалок Михайло Станіславович.

    Розпочалося засідання ради з відзначення та нагородження працівників коледжу, які сумлінно виконували свої обов’язки, плідно працювали, зробили значний  особистий внесок у справу підготовки висококваліфікованих фахівців. Почесне звання «Заслужений педагогічний працівник НУБіП України» відповідно до наказу ректора університету Ніколаєнка С.М. присвоєно викладачу коледжу, завідувачу міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України, кандидату економічних наук Вдович Валентині Григорівні. Грамотами директора коледжу нагороджені Заболотна А.Г., Погоріла О.І., Ковтун О.П., Дулова О.І., Даль Н.В., Федоровська О.О., Куракіна О.В., Бажан О.М., Дібрівна Є.І., Ясінський О.В., Яцентюк А.Ю., Іванчикова О.П., Левківська Д.Є., Лісовська Н.В., Семененко Т.А.

    Про результати прийому 2021 року доповіла відповідальний секретар приймальної комісії Погоріла О.І. У 2021 році зараховано до коледжу 267 студентів, що на 57 осіб більше, ніж у 2020 році, у т.ч. 229 осіб на базі БЗСО та 38 - на базі ПЗСО. Перевагами при вступі користувались спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», де ліцензійний обсяг повністю заповнено.

 

    Заступник директора з навчальної роботи Сова В.М. дала ґрунтовний аналіз навчальної та методичної роботи викладачів за 2020-2021 н.р., відмітила, що освітній процес було організовано переважно із використанням технологій дистанційного навчання із внесенням змін до графіку освітнього процесу.

    У обговоренні питання навчальної та методичної роботи взяли участь викладачі коледжу Даль Н.В., яка висловила стурбованість щодо результатів складання студентами коледжу державної підсумкової атестації у формі ЗНО, та Вдович В.Г., яка наголосила на посиленні співпраці з кафедрами НУБіП України щодо професійної орієнтації випускників.


    Про виховну роботу у 2020-2021 навчальному році проінформував  Сиротенко А.О., заступник директора з виховної роботи.


 

    Підводячи підсумки педагогічної ради, директорка коледжу Ільченко Н.В. доповіла про готовність матеріально-технічної бази до нового навчального року, необхідність активізації роботи щодо розширення співпраці з кафедрами НУБіП України, бізнесом, закордонними партнерами, наголосила на безумовному дотриманні умов карантинних обмежень.

    Також Наталія Володимирівна акцентувала увагу на актуальних завданнях педагогічного колективу на новий 2021-2022 навчальний рік, зокрема на особистій відповідальності викладачів та керівників структурних підрозділів за дотримання вимог організації і проведення освітнього процесу, дотримання принципу рівнонапруженості в роботі, пошуку резервів надходжень коштів до спеціального фонду коледжу.



    З вітальним словом до колективу коледжу звернувся заступник декана економічного факультету НУБіП України, кандидат економічних наук, доцент Михайло Станіславович Маршалок. Михайло Станіславович наголосив на необхідності більш плідної співпраці щодо профорієнтаційної роботи серед випускників коледжу – майбутніх студентів НУБіП України, забезпечення якісної підготовки студентів коледжу до складання ЗНО, а також закцентував увагу на викладанні англійської мови, знання якої враховуються при вступі в магістратуру.


    31 вересня відбулися урочистості з нагоди Дня знань, на яких були присутні: заступник декана економічного факультету НУБіП України, доцент Михайло Маршалок, представники органів місцевого самоврядування – депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко, депутат Бучанської міської ради Аркадій Кобринець, українська спортсменка-борчиня, чемпіонка Європи, срібна призерка чемпіонату світу, бронзова призерка Олімпійських ігор - 2020 Ірина Коляденко, директор Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Світлана Березинець, заступник керуючої відділенням ПрАТ КБ Приватбанк у м. Ірпінь Наталія Понежда.

 


    На адресу студентів-першокурсників лунали щирі побажання успіхів, міцного здоров’я, реалізації мрій. Директор коледжу Наталія Ільченко наголосила, що в закладі працюють віддані справі педагоги-професіонали, створена сучасна матеріальна база, а випускники коледжу мають всі можливості для подальшого вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України для здобуття освітніх рівнів бакалавра та магістра, навчатися в закордонних університетах, мати гарну роботу.
    Святкову атмосферу створили учасники художньої самодіяльності та неперевершений ансамбль барабанщиць «Литаври».

 


В добру і щасливу путь, дорогі першокурсники!
Добра, наснаги і здоров’я викладачам, співробітникам!
З Днем знань!

Наталія Федосєєва, секретар педагогічної ради,
Андрій Сиротенко, заступник директора
з виховної роботи Ірпінського фахового коледжу
НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook