Богдан Паламарчук: ринок освітніх послуг акцентує увагу на магістратурі саме в НУБІП України!

21 липня 2021 року
кафедра економічної теорії

   Літо – це не лише канікули, відпустки, відпочинок та нестерпна спека, це ще й час зробити свій свідомий вибір. Вибір, який надасть можливість реалізувати свої амбітні цілі. Своїми думками і планами на майбутнє вирішив поділитися Паламарчук Богдан Васильович, випускник економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
   - Богдане, Ви закінчили престижний навчальний заклад та отримали повну вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент у виробничій сфері”. Розкажіть будь ласка, що спонукало Вас обрати магістерську програму “Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами” на факультеті аграрного менеджменту?
   Дякую за цікаве запитання. Так, ще в далекому 1998 році, я здобув кваліфікацію економіста-менеджера. На сьогодні працюю менеджером з продажу в корпорації “УкрАВТО”, але з часом зрозумів, що для подальшого кар’єрного зростання, самореалізації та підвищення професійних компетенцій є життєва необхідність в подальшому навчанні у магістратурі. Ринок праці в Україні дуже чутливо реагує на попит роботодавців на працівників, фахівців з високим рівнем знань іноземної мови, професійних навичок зокрема у сфері інвестиційної діяльності, створенню та реалізації міжнародних проєктів, що є близьким та цікавим для мене.
   - Чому Ви обираєте саме НУБіП України?
   Тут все просто, по-перше однією з конкурентних переваг – є ціна за навчання. У Національному університеті біоресурсів і природокористування України вона одна з найнижчих, до прикладу, в університеті, який я закінчив і отримав диплом спеціаліста, оплата за аналогічну магістерську програму в півтора рази вища. По-друге, висококваліфікований та компетентний професорсько-викладацький склад. Саме тому я зупинив свій вибір на магістратурі факультету аграрного менеджменту в НУБіП України.


   - Які Ваші очікування від навчання у магістратурі?
   В першу чергу я очікую від магістратури отримання практичних компетенцій, насиченого, цікавого та корисного навчання. Сподіваюсь на нові знайомства, подальшу практичну спрямованість та можливості для подальшої самореалізації і зростання як фахівця, а можливо й науковця … і, звичайно ж, отримання диплому магістра за програмою
“Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами”.


Розмовляв Юрій Власенко,
доцент кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook