Артем Мекеда: для мене першим пріоритетом є навчання в НУБіП України на спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та нові спортивні досягнення

16 липня 2021 року
  • Представтесь та розкажіть про себе.

Артем Мекеда – у 2021 році закінчив Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів № 3 ім. І.М. Ляшенка Жашківської міської ради Черкаської області. Обираю для себе 1 пріоритетом один з кращих навчальних закладів вищої освіти – НУБіП України та спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

  

  • Чому обрали саме НУБіП України?

НУБіП України – це мій вибір, який я зробив ще декілька років тому. Про цей університет знаю багато хорошого з різних джерел – це один з топових навчальних закладів вищої освіти, який надає можливість отримати омріяний фах та розвивати свої особисті спортивні досягнення. Я ще змалечку займаюсь різними видами спорту, тому планую і під час навчання в НУБіП України покращувати свої спортивні досягнення. Знаю, що в НУБіП України є багато спортивних секцій.
     До вибору свого фаху я підійшов виважено. Спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у мене в пріоритеті, адже вона надає широкі можливості для реалізації свого майбутнього потенціалу. Дана спеціальність є конкурентною на ринку праці і включає відразу три напрями: підприємництво, торгівлю різних форм та біржову діяльність. Маю мрію започаткувати свою власну справу в агробізнесі, а також мене вабить інтернет-трейдинг та інвестиції у біржові інструменти. Свої накопичені заощадження хочу навчитись правильно інвестувати.

  • Звідки дізналися про НУБіП України та спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»?

— Здебільшого від родичів та знайомих чув багато схвальних відгуків, також відвідував дні відкритих дверей та сайт НУБіП України. Щодо вибору спеціальності переконливі рекомендації отримав від доцента Людмили Березовської під час профорієнтаційних заходів.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті? Чи маєте вже якісь плани?

— З нетерпінням чекаю, коли вже стану студентом НУБіП України. Наше доросле життя почнеться у стінах чудового навчального закладу, де відбуватиметься навчання та студентське дозвілля, знайомство з новими друзями, іншими словами, почнеться цікаве та насичене подіями студентське життя!

  • Які ваші уподобання, окрім навчання?

— Я люблю спорт та здоровий спосіб життя. Маю багато спортивних досягнень у волейболі та баскетболі. Неодноразово займав призові місця з різних видів спорту, у тому числі з панкретіону та грепплінгу. Я люблю також активний відпочинок. Планую в НУБіП України продовжити займатись спортом.

  • Які ваші побажання?

— Бажаю всім абітурієнтам стати студентами і обрати омріяний фах та університет, а НУБіП України зичу процвітання!

  • Дякуємо за розмову та побажання, чекаємо на Вас у лавах першокурсників НУБіП України!

Людмила Березовська, доцент
Валентина Яворська,
гарант ОПП «Підприємництво, торгівля
та біржова діяльність» ОС «Бакалавр»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook