Колектив кафедри вітає з ювілеєм, Михайла Омеляновича Демидка!

26 квітня 2021, 5:07
кафедра ТСІМ

ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ

МИХАЙЛЕ ОМЕЛЯНОВИЧУ !

   Від усього серця вітаємо Вас з 90-річчям! День народження – це нагода не лише озирнутися на пройдене, а й пам’ятати про майбутнє. Ваше життя завжди наповнене важливими подіями і звершеннями в навчальній і науковій роботі.

   Високий інтелект, неординарність мислення дозволяли Вам завжди займати активну громадську позицію на всіх ділянках роботи, проявити себе цілеспрямованим, енергійним та працелюбним фахівцем.

   Михайле Омеляновичу, Ви викликаєте повагу як людина, яка самостійно торує свій шлях, одержує задоволення від праці, не зупиняється на досягнутому. Десятки успішних наукових розробок в царині надзвичайно важливої проблеми – машиновикористання в землеробстві.

   Ваша праця завжди була і є корисною і потрібною, а успіхи – вагомі і переконливі. Ви є автором понад 260 наукових праць і 85 авторських свідоцтв. Вами підготовлено 18 кандидатів і доктор технічних наук, які ведуть самостійні дослідження в Україні та Азербайджані.

   Ваш ювілей – черговий доказ того, що 90 років – це зовсім не похилий вік. Низький уклін Вам за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, будучи учасником історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління з творчою наснагою розвиваючи аграрну освіту і науку.

   Бажаємо, Вам, Михайле Омеляновичу, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття.

Хай Господь оберігає Вас і Вашу родину!

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook