Засідання навчально-методичної комісії ННІ неперервної освіти і туризму

25 лютого 2021 року

 

         24 лютого 2021 року під головуванням професора  Ольги  Данилівної Витвицької  відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії ННІ неперервної освіти і туризму,  на якому було розглянуто низку актуальних питань щодо навчально-методичного забезпечення освітнього процесу з підготовки фахівців ОС «Бакалавр», «Магістр» та PhD (доктор філософії).Про внесення змін та доповнення до навчальних планів та освітніх програм ОС «Бакалавр», ОС «Магістр» в розрізі спеціальностей НННОТ.

        Доповідали завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і  консалтингу, д.е.н., професор Басюк Д.І. та в.о. завідувача кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, д.н.держ.упр., доцент Приліпко С.М. які представили на обговорення проєкти освітніх програм на 2021-2022 н.р.

        Гаранти освітньо-професійних та освітньо-наукової програми спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» озвучили зміни, які плануються до внесення в освітні програми на підставі рекомендацій зустрічі з стейкхолдерами.

 
 
 На засіданні розглянуто результати зимової заліково-екзаменаційної сесії, а також підсумки роботи екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
Директор ННІ неперервної освіти і туризму Ковальова О.В.  доповіла про заходи щодо профорієнтаційної роботи та наголосила на відповідальності кожного науково-педагогічного працівника за результати вступної кампанії 2021 року.
 
 
 
 Запропоновано внести і зміни до методичних рекомендацій щодо підготовки магістерських робіт.
Під час засідання були розглянуті та рекомендовані до друку методичні вказівки, призначені для навчально-методичного забезпечення освітнього процесу: підготовлених д.е.н., проф. Бардашем С.В.:
1.        Методологія і організація наукових досліджень.  Методичні рекомендації для самостійної роботи. Спеціальність 073 «Менеджмент», ОП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом»  для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти. 30 с.
2.        Методологія і організація наукових досліджень.  Методичні рекомендації до семінарів. Спеціальність 073 «Менеджмент», ОП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом»  для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти. 16 с.
3.        Методологія і організація наукових досліджень.  Конспект лекцій. Спеціальність 073 «Менеджмент», ОП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом»  для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти. 60 с.
4.        Облік у аудит у туризмі. Методичні рекомендації до практичних занять (перероб. та допов.). Спеціальність 242 «Туризм», ОП «Туризм»  для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти. 32 с.
5.        Облік у аудит у туризмі. Методичні рекомендації для самостійної роботи (перероб. та допов.). Спеціальність 242 «Туризм», ОП «Туризм»  для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти. 57 с.
6.        Економіка туристичного підприємства. Методичні рекомендації до практичних занять (перероб. та допов.). Спеціальність 242 «Туризм», ОП «Туризм»  для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти. 33 с.
7.        Економіка туристичного підприємства Методичні рекомендації для самостійної роботи (перероб. та допов.). Спеціальність 242 «Туризм», ОП «Туризм»  для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти. 46 с.
8.        Статистика в туризмі. Методичні рекомендації до практичних занять (перероб. та допов.). Спеціальність 242 «Туризм», ОП «Туризм»  для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти. 46 с.
9.        Статистика в туризмі. Методичні рекомендації до самостійної роботи (перероб. та допов.). Спеціальність 242 «Туризм», ОП «Туризм» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти. 49 с.
 
 
Олена Сергіївна Москвічова,
секретар навчально-методичної комісії 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook