Кубок Ректора НУБіП знову повернувся на факультет аграрного менеджменту

20 березня 2021, 15:35

   20 березня 2021 року завершився Чемпіонат з міні футболу на Кубок Ректора НУБіП України серед студентів першого курсу. До складу команди увійшли: Олександр Бабак (капітан), Євген Качкан, Єгор Вдовенко, Євгеній Куценко, Володимир Верозуб, Владислав Корінь, Ярослав Скринник, Артем Казарян, Богдан Торгонський і, що приємно, студенти-іноземці - Мохамед Діалло та Абделах Кадрі.


   Збірна команда футболістів факультету аграрного менеджменту в надзвичайно напруженій боротьбі виборола перше місце, продемонструвавши високий рівень фізичної підготовки, спортивну майстерність, гарну гру та завзятість до перемоги.
   Сьогоднішні півфінальні ігри в університеті розпочалися із зустрічі з командою факультету землевпорядкування, де в неперервній боротьбі команда нашого факультету отримала путівку в фінал.

   Потрібно сказати, що у фінальній грі на футбольному полі НУБіП України одразу розпочалася справжня баталія. Супротивники команди футболістів факультету аграрного менеджменту – збірна команда гравців Гуманітарно-педагогічного факультету - проявили  себе підготовленими фізично і морально, боролися за кожний м’яч, створювали різноманітні комбінації для взяття воріт, атакували здалеку, продемонстрували націленість на результат, мали неабиякий ентузіазм та волю до перемоги. Гравці нашого факультету в першому таймі вигравали з рахунком 2:0, але в другому таймі студенти гуманітарного факультету створили біля воріт Євгена Качкана серію небезпечних моментів, які до закінчення другого тайму завершилися подвійним взяттям воріт. Гра завершилася з рахунком 2:2.
   Долю Кубку вирішували післяматчеві пенальті. Успіх був на боці збірної команди факультету аграрного менеджменту, а серія пенальті закінчилася з рахунком 4:3.
   По завершенню гри відбулася процедура нагородження переможців турніру. Третє місце виборола команда економічного факультету, друге місце посіла команда гуманітаріїв.


   З вдячністю та гордістю капітан команди факультету Олександр Бабак отримав Кубок з рук Ректора НУБіП України академіка Станіслава Ніколаєнка. Станіслав Миколайович привітав переможців турніру, побажав всім учасникам успішного навчання, нових перемог і звершень в студентському житті. Євген Качкан отримав Кубок кращого гравця чемпіонату з рук завідувача кафедрою фізичного виховання, майстра спорту України міжнародного класу з міні-футболу Миколи Костенка. Ще довго лунало від вболівальників факультету «ФАМ – чемпіон», а студенти-футболісти світилися від щастя та приймали вітання від викладачів, друзів, вболівальників та батьків.
   Після гри всіх учасників змагань, а також батьків студентів, які були присутні на грі, запросив декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук на «Піцу чемпіонів». Він привітав своїх підопічних, подякував всім членам збірної команди факультету за перемогу, високий рівень спортивної майстерності кожного футболіста, відданість команди на полі, волю до перемоги, а студенти у відповідь подякували декану за те, що він став «справжнім батьком команди», що виражається у його постійній підтримці та сприянні розвитку футболу на факультеті аграрного менеджменту.
   Ми пишаємося командою факультету аграрного менеджменту, зичимо успіху та нових перемог у майбутньому!
 
 
Лариса Карпенко,
заступник декана факультету
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook