День відкритих дверей у «Playrix Zagrava Games»

17 березня 2021 року

17 березня 2021 року студентів третього курсу відділення програмування було запрошено до креативного простору Рівненської ІТ-компанії «Playrix Zagrava Games».

Zagrava - це рівненська студія, яка вже більше десяти років займається розробкою комп’ютерних та мобільних ігор. У 2019 році розпочалося їхнє партнерство з Playrix - компанією, яка створила хіти Homescapes та Fishdom, у які щомісяця грає близько 100 млн користувачів.

Зараз Заграва працює над розвитком ІТ-сфери міста Рівного та області, співпрацює з навчальними закладами, проводить заходи та спеціалізовані курси. За рік їхня команда збільшилася втричі, і долучитися до неї запрошують талановитих С++ програмістів, 2D художників, аніматорів та моушн-дизайнерів

Студентам провели екскурсію та познайомилися із працівниками компанії, які ще більше мотивували вивчати програмування та графічний дизайн. Говорили про кар'єру в ІТ в цілому, популярні мови програмування, важливість знання англійської, працевлаштування, про скіли у будь-якому з основних напрямків (арт, анімація, програмування), які необхідні для успішного проходження співбесіди в «Playrix Zagrava Games».

Офіс компанії організований за принципом сучасних світових IT-компаній у вигляді вільного простору з кухнею, окремими кімнатами для нарад, кімнатами відпочинку. Екскурсії студентів – це хороша можливість для компанії стимулювати своїх, можливо, майбутніх працівників працювати саме в них. У кінці зустрічі студенти були вражені можливостями майбутньої професії та зрозуміли, щоб досягнути мети, їм потрібно плідно працювати та впевнено йти до своєї мрії.

Дякуємо представникам компанії «Playrix Zagrava Games», які в цікавій та доступній формі розповіли про свою діяльність та мотивували студентів до навчання задля досягнення професійного успіху та за надану можливість побувати у крутому офісі.

Павло Стрик, викладач 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook