Профорієнтаційна бесіда з учнями Синяківського хіміко-технологічного ліцею

18 березня 2021 року

Днями відбулась онлайн профорієнтаційна зустріч з учнями 11 класу Синяківського хіміко-технологічного ліцею, що знаходиться у с. Синяк Вишгородського району Київської області. НУБіП України, Гуманітарно-педагогічний факультет, кафедру педагогіки представляла доцент Маценко Л.М.

Абітурієнтам була надана вичерпна інформація щодо навчання на підготовчих курсах та участі у олімпіаді в НУБіП України. Якщо абітурієнт проходить підготовчі курси, то отримує +10 додаткових балів до сертифікатів ЗНО. Є можливість отримати підготовку з таких навчальних дисциплін: українська мова та література, математика, хімія, біологія, історія України, іноземні мови, фізика, географія. Курси працюють як очно так і дистанційно. Запис на курси триває до 15 березня 2021 р.

Якщо абітурієнт візьме участь у Олімпіаді для вступників, то отримає +20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО. Участь у Олімпіаді безкоштовна! Є можливість взяти участь у олімпіаді з таких навчальних дисциплін: українська мова, математика, хімія, біологія, історія України, англійська мова, фізика, географія. Зареєструватись можна до 19 березня 2021р. Олімпіада проходитиме у квітні.

Ми поспілкувалися з абітурієнтами, розповіли про переваги навчання в НУБіП України, запросили навчатися за спеціальністю «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). Учні випускних класів дізналися про те, що спеціальність «Професійна освіта» отримує державну підтримку, тому кожного року наші вступники мають можливість навчатися на місцях державного замовлення. Навчання на бакалавраті триватиме 4 роки, а результатом стане диплом бакалавра державного зразка. 

Для вступу потрібно надати сертифікати ЗНО 2021, 2020, 2019 або 2018 років. Для вступу на бюджетні місця (а також на контракт) потрібні 3 сертифікати: 1. Українська мова; 2. Математика; 3. Історія України, Географія, Іноземна мова, Біологія, Фізика, Хімія (на вибір). 

У наших студентів є можливість навчатися за індивідуальним графіком та працювати. Кількість заяв, які можуть подати вступники - 5. Можна паралельно навчатись за двома спеціальностями: перша – за державні кошти, друга – на контракті. В університеті є військова кафедра, тому як хлопці, так і дівчата матимуть можливість отримати військове звання молодшого лейтенанта.

Пільгові категорії студентів (діти-сироти та учасники бойових дій) навчаються на державних місцях і отримають соціальну стипендію (3 000 грн.). Усі бажаючі забезпечуються гуртожитком, вартість проживання у якому становить 520 грн. за місяць. Є можливість навчатися та проходити практику за кордоном. В університеті створені всі умови для занять творчістю та спортом, є власна база відпочинку на березі Чорного моря.

Вартість навчання становить 9 590 грн. за семестр, можлива поетапна оплата (сума ділиться на три частини). Вступна кампанія планується на липень 2021 року.

Ми звернули увагу абітурієнтів на те, що після закінчення навчання вони отримають диплом державного зразка та кваліфікацію «Педагог професійного навчання» і зможуть працювати в органах управління освітою, у закладах вищої освіти на керівних посадах та на посадах викладача спеціальних дисциплін, методиста, вихователя, інспектора а також в агробізнесі.

Майбутніх абітурієнтів зацікавила надана інформація, вони ставили питання щодо навчання на військовій кафедрі, можливості отримати подвійний диплом та проходити практики за кордоном, навчання в магістратурі та місця для працевлаштування. Цікавилися також спортивними секціями та художніми колективами університету. Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День відкритих дверей нашого Університету.

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічі з учнями вчителеві інформатики і фізики, студентці заочного відділення спеціальності «Педагогіка вищої школи» - Шиян Карині Анатоліївні. Двоє учнів 11 класу вже зареєструвались на підготовчі курси і на олімпіаду для вступників у НУБіП.

Сподіваємося, що учні Синяківського хіміко-технологічного ліцею успішно складуть ЗНО та поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

До зустрічі на Дні відкритих дверей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook