Маємо першого доктора філософії за спеціальністю «Агрономія»

11 лютого 2021 року
     10 лютого 2021 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся перший захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 201 «Агрономія» у разовій спецраді.

     Мазуренко Богдан, асистент кафедри рослинництва, представив дисертаційну роботу виконану на актуальну тему: «Продуктивність тритикале залежно від строків сівби та удобрення в умовах Правобережного Лісостепу України». Експериментальна складова роботи – це результат творчої співпраці кафедри рослинництва НУБіП та Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва Національної академії аграрних наук України. Дякуємо голові ради – Танчику Семену, рецензентам – Макаренко Наталії, Бондарь Валерії, опонентам – Полторецькому Сергію та Рябчун Наталії за професійну оцінку представленої роботи.

     Вітаємо наукового керівника Новицьку Наталію Валеріївну, доцента кафедри рослинництва, з успішним захистом дисертаційної роботи Мазуренком Богданом. Цей захист став продовженням наукових традицій та напрацювань кафедри. За останні 20 років на кафедрі пройшли підготовку через аспірантуру і успішно захистили дисертаційні роботи більше ніж 50 пошукачів, які успішно нині працюють в закладах вищої освіти, наукових установах, фірмах та аграрному виробництві. Тісна співпраця з нашими учнями, які виступають вже в якості роботодавців, сприяє якісній підготовці аспірантів, які навчаються нині.

Світлана Каленська,
завідувач кафедри рослинництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook