Юлія Безобчук з Ірпеня обирає НУБіП і впевнена, що тут можна отримати добру освіту для майбутньої роботи за фахом

14 лютого 2021 року
  • Розкажіть про себе.

     — Безобчук Юлія, родом з міста Ірпінь, на відмінно закінчила 9 класів. Зараз закінчую ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України». Мрію продовжити навчатися за спеціальністю «Облік і оподаткування» в НУБіП України, і впевнена, що отримаю прекрасну базу знань для майбутньої роботи за фахом, самореалізації і здійснення мрій.

  • Звідки дізналися про НУБіП?

     — НУБіП України мені порадили друзі, що вже навчаються на старших курсах університету, а оскільки мій навчальний заклад є його відокремленим підрозділом, то саме Ваш університет стоїть першим в пріоритетах. Вважаю, що саме тут народжуються справжні майстри своєї справи.

  • Що стало вирішальним у виборі професії обліковця?

     — Я обрала цю спеціальність, тому що обліковці – це професіонали, які можуть працювати аудиторами, фінансовими директорами або відкрити власний бізнес, і без яких в сучасних умовах не може функціонувати жоден фінансовий організм. Це складна, відповідальна і престижна професія!

  • Які маєте захоплення?

     — З самого дитинства я крок за кроком пізнавала загадковий світ музики, захоплювалася східними та сучасними танцями, але ще більше мені подобалося співати. Це стало великою частиною мого життя, я постійно беру участь у творчих заходах, найбільше мені сподобалось бути учасницею Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна» на базі НУБіП України.

  • Які мрії на майбутнє?

     — Я досить енергійна людина, ніколи не зупиняюся на досягненому. Рух уперед – моє кредо. Вірю в здійснення своїх мрій та життєвих планів. Мрію реалізувати себе і принести користь нашій країні і впевнена, що обрала для цього найкращу спеціальність і Університет!


Розмову вела Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку і оподаткування

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook