Випускник Глевахівської загальноосвітньої школи Нікіта Гірченко для подальшого навчання обирає механіко-технологічний факультет

1 лютого 2020 року
  • Доброго дня, Нікіто! Розкажи, будь ласка, про себе.

     — Зараз я навчаюся в 11 класі Глевахівської загальноосвітньої школи Васильківського району Київської області. Хоч в навчанні я і не найкращий, проте стараюсь досягти більшого, особливо в спорті. Зараз я тренуюсь в баскетбольному клубі «Хижаки» в м. Васильків та беру участь у різноманітних змаганнях.

  

  • Звідки Ви дізнались про НУБіП України та механіко-технологічний факультет?

     — Я про університет знаю давно – друзі розповідали і в Інтернеті багато інформації. Крім того, брав участь у Дні відкритих дверей в дистанцій формі.

  • Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?

     — Університет має зручне розташування, в мальовничому місці, тут навчаються мої друзі. Більше того, я отримав багато гарних відгуків про університет і від друзів, і від знайомих, хто працює з випускниками.

  • Що вплинуло на вибір спеціальності?

     — Я вважаю, що наша країна є аграрною і фах агроінженера, який я обрав, підійде для мене та дозволить в майбутньому допомогти державі в розвитку технологій і засобів виробництва продукції сільського господарства. Я сам прийняв рішення бути інженером, хоча певна допомога була зі сторони батьків та знайомих.

  • Чого ви очікуєте від навчання?

     — Очікую отримати гарну освіту, щоб мати перспективне майбутнє. Хочеться працювати з сучасною технікою, розуміти її, вміти вправно нею керувати та професійно обслуговувати. Також хочу продовжити своє спортивне захоплення та підтримувати факультет і університет на змаганнях з баскетболу. А знаючи з розповідей друзів про цікаве студентське життя планую активно до нього долучитись.

Спілкувався заступник декана
механіко-технологічного факультету
Віктор Ребенко

 

 

 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook