Обговорення результатів опитування респондентів щодо оцінювання програми 101 Екологія підготовки докторів філософії

27 січня 2021 року

З метою покрашення підготовки докторів філософії зі спеціальності 101 Екологія протягом січня 2021 року було проведене опитування респондентів у вигляді google анкет щодо оцінювання освітньо-наукової програми «Екологія» підготовки здобувачів третього рівня вищої освіти за спеціальністю 101 Екологія.

Варто зазначити, що анкети оцінювання програми представлені на випусковій кафедрі екології агросфери та екологічного контролю НУБіП України і були активними протягом 2020 року і нині (Кафедра екології агросфери та екологічного контролю (nubip.edu.ua)). Усі зацікавлені мали змогу оцінити програму підготовки 101 Екологія, викласти свою думку щодо результатів програми та надати свої коментарі. З метою отримання достовірної інформації анкети були окремо розподілені для здобувачів, науково-педагогічних працівників та роботодавців. Ознайомитися з питаннями, які винесені до оцінювання програми в анкетів можна ознайомитися на сайті.

Респондентами виступали здобувачі (аспіранти) зі спеціальності 101 «Екологія» та науково-професорський склад кафедр екології агросфери та екологічного контролю та загальної екології, радіобіології та БЖД Національного університету біоресурсів і природокористування України. В оцінюванні прийняли участь 6 здобувачів підготовки доктора філософії (табл. 1) та 12 науково-педагогічних працівників (табл. 2).

Результати оцінювання програми 101 Екологія представлені тут.

Віта Петрівна Строкаль, доцент 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook