Обираючи сьогодні – ти успішний вже завтра

23 грудня 2020, 11:14

    На світі є близько 3 тисяч професій. Безперечно, усі вони важливі. Кожна людина хоче бути щасливою, однією із складових щастя звичайно ж є робота, улюблена робота. Якщо людина отримує винагороду, то це Велике Щастя! Це, звичайно, жарт, а от вибір майбутньої професії справа дуже серйозна і відповідальна. Батьки з дитинства ставилися до мене, як до особистості. Завдячуючи цьому, я ніколи не соромилась своїх уподобань, завжди залишалась сама собою, не підлаштовувалась під чужу думку тож мій шлях до вибору професії був вільний, але не легким.

     Я вже обрала майбутню професію, керуючись при цьому багатьма чинниками, але головним із них був той, що я змалку захоплювалася тваринами, мені подобалося вчити про них щось нове, досліджувати їх поведінку, фізіологічну пристосованість до навколишнього світу. І тому я обрала факультет тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Моя спеціальність – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

 

    Можна навіть сказати, що в нашій сім’ї ця професія передається з покоління в коління, моя бабуся була технологом молочної продукції, мій тато-ветеринарний лікар. Звичайно, я тривалий час вагалася з остаточним вибором ВНЗ, де б я могла отримати всі необхідні знання, що приведуть до країни Щастя. Якось одного дня у пошуках університетів, куди б я подала документи, я випадково натрапила на офіційну сторінку НУБіП, відразу прочитала загальну інформацію про університет і мені дуже сподобалось.

   І ось, вже майже 4 роки я не шкодую про свій вибір, а навпаки радію цим маленьким перемогам в житті. В принципі, те що я бажала, те й отримала. Вважаю, що професія технолога саме той «золотий ключик», який відкриє дверцята до здійснення мрій.

Гавриленко Тетяна
студентка 4 курсу 2 групи,
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook