Захист дисертації Брони Ганни Ігорівни на тему: «Вдосконалення технології фаршевих консервів з використанням біотехнологічних прийомів»

23 грудня 2020, 10:00
вул. Героїв Оборони, 15, навчальний корпус № 3, кімната 301

На засіданні спеціалізованої вченої ради К 26.004.22
відбудеться прилюдний захист дисертації Брони Ганни Ігорівни
на тему: «Вдосконалення технології фаршевих консервів
з використанням біотехнологічних прийомів»
,
поданої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія».

 

Науковий керівник – доктор технічних наук, професор Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Міністерства освіти і науки України

 

Офіційні опоненти:

доктор технічних наук, старший науковий співробітник Циганков Сергій Петрович, заступник директора з наукової роботи, завідувач відділу переробки поновлюваної сировини та альтернативних палив Державної установи «Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України»

доктор технічних наук, старший науковий співробітник Даниленко Світлана Григорівна, завідувач відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України

 

З дисертацією можна ознайомитися у науковій бібліотеці Національного університету біоресурсів і природокористування України за адресою: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 13, навчальний корпус № 4, кімната 41а

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook