Студенти бакалаврату та магістратури НУБіП України запрошуються до участі у стипендіальній програмі Фонд «Завтра.UA»!

8 грудня 2020 року
Уже котрий рік поспіль наш Університет за ініціативи ректора Станіслава Ніколаєнка співпрацює з Фондом «Завтра.UA», з яким у НУБіП України підписано відповідну угоду щодо надання можливостей кращим студентам університету приймати участь у стипендіальній програмі конкурсних робіт – студентських наукових досліджень.

     Цьогорічний черговий 15-й конкурс Стипендіальної програми «Завтра.UA» вже відкритий і розпочав прийом конкурсних робіт для підтримки талановитої студентської молоді нашого університету та інших ЗВО України для надання їм відповідних стипендій. Це шанс для найактивніших студентів отримати можливості для свого професійного розвитку та допомогти Україні на шляху її розквіту.

     Стипендіальна програма «Завтра.UA» має за мету – допомогти якомога більшій чисельності талановитих студентів дізналися про можливість участі у програмі.
     Коротка інформація про умови участі в конкурсі стипендіальної програми «Завтра.UA»:

  1. До участі у конкурсі запрошуються студенти Університету 3-4 курсів бакалаврату та 1-2 років навчання магістратури денної форми навчання громадяни України, віком до 35 років включно.
  2. Прийом заявок на участь у конкурсі буде відкрито на сайті програми zavtra.in.ua до 18 грудня 2020 року.
  3. Конкурсна робота – студентське дослідження за напрямом обсягом не більше 8 друкованих сторінок (16 000 знаків з пробілами) українською, російською або англійською мовою у форматі, визначеному Фондом.

     Заявки на участь у конкурсі стипендіальної програми «Завтра.UA» приймаються на сайті https://zavtra.in.ua до 18 грудня 2020 року.

     Більш детальну інформацію про умови конкурсу «Завтра.UA» можна дізнатись на сайті zavtra.in.ua у розділі «Конкурс» за посиланням: https://zavtra.in.ua/competition/umovy-provedennya-konkursu/

     Етапи участі у конкурсі наступні:

  • прийом та реєстрація документів студентів до 18 грудня 2020 року в електронному вигляді через форму реєстрації на сайті Програми zavtra.in.ua.
  • 1-й тур (грудень 2020 року – лютий 2021 року) – обробка зареєстрованих документів та оцінювання рекомендаційного та мотиваційного листів, обґрунтування дослідження.
  • 2-й тур (лютий – березень 2021 року) оцінювання конкурсних робіт незалежними фаховими експертами та оцінка наукової діяльності конкурсантів.
  • 3-й тур (березень – квітень 2021 року) оцінювання особистісного потенціалу конкурсантів під час онлайн або очних одноденних змагань. Оголошення результатів конкурсу (травень 2021 року).

     Оргкомітет Конкурсу звертає увагу на наступне! У зв’язку із несприятливою епідемічною ситуацією та запровадженням карантину умовами конкурсу 2020-2021 навчального року передбачена можливість проведення всіх етапів конкурсу в онлайн або офлайн форматі. Рішення щодо кожного туру буде прийматися в залежності від епідемічного стану. Також було пом’якшені вимоги до надання документів, зокрема рекомендаційний лист можна подавати без підпису рекоменданта.



Щиро бажаємо нашим кращим студентам перемог у стипендіальній програмі «Завтра.UA»!

  

Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook