На стадіоні НУБіП України відбулись змагання «Влучний удар»

17 листопада 2020 року
     Не зважаючи на похмуру погоду та деякі обставини, любителі спорту не покинули спортивних майданчиків. На центральній спортивній арені НУБіП України зібрались 27 найсильніших футболістів університету, для того, щоб позмагатись за звання найвлучнішого. Організація та проведення змагань було покладено на кафедру фізичного виховання та ННЦ виховної роботи та соціального розвитку. Метою змагань було влучити футбольним м’ячем у ворота з якомога більшої відстані.

     На святі спорту був присутній проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша. Він відкрив змагання урочистою промовою та першим ударом по воротам. Його підтримав завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко, який також продемонстрував свою майстерність володіння футбольним м’ячем.

     Спортсмени виконували удари з різної відстані, розпочали із дистанції 20 метрів до футбольних воріт. А остання дистанція яка піддалася спортсменам це 55 метрів до воріт.

     Отже, у запеклій боротьбі, ІІІ місце виборов студент кафедри фізичного виховання Денис Бондарь, ІІ місце здобув його одногрупник Дмитро Мельник. А почесне І місце виборов студент другого курсу навчання, агробіологічного факультету Олексій Миколайчук, він успішно здолав дистанцію у 50 метрів до воріт, але з третьої спроби. Вітаємо переможця та призерів змагань.


Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook