Засідання студентського наукового гуртка «Актуальні проблеми методики обліку і оподаткування»

5 листопада 2020 року

 

2     28 жовтня 2020 р. відповідно до плану роботи студентського наукового гуртка «Актуальні проблеми методики обліку і оподаткування» під керівництвом Боднар О.В. було проведено засідання на тему: «Управлінський облік і контролінг у системі стратегічного управління підприємством» у дистанційному режимі. 

 

     Доцент Боднар О.В. відзначила важливість впровадження управлінського обліку на підприємствах аграрної сфери в Україні та його роль як вихідного елемента системи контролінгу.

      Доцент Сливінська О.Б. доповіла про значення служби контролінгу на підприємстві та інструментарій контролінгу, який дозволяв би своєчасно та швидко реагувати на негативні зміни, а також краще використовувати наявні можливості для позитивних перетворень в підприємствах.

1     Члени наукового гуртка Берчук М., Николин Л., Дранчук М., Дунецька М., Когут Т. підготували змістовні доповіді за темою засідання, які активно обговорювалися присутніми.

     Під час проведення підсумків роботи засідання гуртка наведено перспективні напрямки наукових досліджень у цій сфері, визначено напрямки удосконалення управлінського обліку та контролінгу.

 Керівник гуртка, О.В. Боднар

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook