Юні землевпорядники дистанційно опанували знання про системи координат, пряму та обернену геодезичні задачі

27 жовтня 2020 року
Традиційно робочий тиждень у першокурсників факультету землевпорядкування розпочинається із цікавої та захоплюючої лекції з дисципліни "Топографія", яку для них у цьому семестрі читає професор кафедри геодезії та картографії Тарас Євсюков.

Лекції Тараса Олексійовича завжди змістовні і пізнавальні. Що не кажи, але вміє декан привернути увагу здобувачів так, що вони навіть не помічають як минають 80 хвилин пари. 26 жовтня юні землевпорядники та геодезисти дізналися цікаві факти про системи координат, які застосовують в геодезії, а також вчилися розв'язувати пряму та обернену геодезичні задачі. Попереду їх очікує закріплення теоретичного матеріалу під керівництвом доцента Євгенії Кривов’яз, старшого викладача Олени Малашевської та асистента кафедри Катерини Лук’янчук.

У ході лекції застосовано різноманітні засоби візуалізації та демонстрації корисного і захоплюючого матеріалу, тому студенти охоче долучались до обговорення. Найактивнішими серед них були Олександр Кутень, Ольга Пронь, Владислава Сільченко, Олександр Баран, Юлія Стахів.

В цілому проведене онлайн заняття викликало зацікавленість у студентства, заклавши фундаментальні знання у майбутнє професійної діяльності.

Іван Ковальчук,
завідувач кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook