Посвята першокурсників у студенти на юридичному факультеті

21 вересня 2020 року

 

 21 вересня на юридичному факультеті відбулась офіційна посвята першокурсників у студенти НУБіП України. Захід був проведений біля корпусу №6 на свіжому повітрі з дотриманням усіх вимог карантину.

 

     Свято розпочалось з вітальних слів декана юридичного факультету Олени Ярої, яка зазначила що факультет радий бачити нові обличчя, що ідуть новим життєвим шляхом. Адже, фах юриста надзвичайно цікавий, й після закінчення за випускниками стоїть черга з роботодавців, бо знають що лінивих тут не буває. Бо завдання №1 факультету – це навчатися, навчатися, навчатися!

     Також декан зробила акцент на тому, що у зв’язку з пандемією є особливості в умовах навчання студентів і потрібно дотримуватись усіх правил для безпеки свого здоров’я та здоров’я оточуючих.

     Студенти старших курсів передали першокурсникам свої презенти та дали новим студентам кілька дієвих настанов. Одним з подарунків стала пісня Святослава Вакарчука «Все буде добре» від студентки 3 курсу Олесі Сокол.
     Головною ж подією стало вручення студентських квитків, що і є ознакою справжньою ознакою СТУДЕНТА. Більше ніж 100 осіб поповнили ряди студентів-правників на юридичному факультеті.

  

     Вірними наставниками першокурсників стали – куратори:
1 групи – Світлана Авраменко, асистент кафедри теорії державами та права;
2 групи – Юлія Шовкун, кандидат юридичний наук, старший викладач кафедри аграрного, земельного та екологічного права;
3 групи – Вікторія Олексюк, старший лаборанта кафедри цивільного та господарського права;
4 групи – Світлана Хом'яченко, доцент кафедри теорії та історії держави і права;
5 групи – Віра Качур, старший викладач, доцент, завідувачка кафедри теорії держави та права.

     Після офіційної частини куратори груп разом зі студкураторами факультету познайомились ближче один з одним та направились разом із новобранцями по карті-схемі екскурсійних локацій, на яких сьогодні знаходились викладачі кафедри міжнародних відносин і суспільних наук та кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу для забезпечення можливості проведення екскурсійної роботи по території нашого університету на найвищому рівні.

Анастасія Василевська,
голова студентської організації
юридичного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook