Гран-прі "Лідер вищої освіти України" - чергова нагорода НУБіП

5 серпня 2020 року

 

     Протягом 4-6 серпня у Київському Палаці Спорту проходить Одинадцята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти – 2020". Виставка відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

     Цьогорічне проходження виставки відбулось із змінами що вніс карантин, в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). Виставка планувалась 12-14 березня, але через карантин, організаторам довелось перенести виставку на серпень.

     За показниками освітньої, наукової, організаційно-виховної та навчально-методичної діяльності НУБіП України визнано Лідером вищої освіти України, а також відзначено Почесною грамотою ректора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича.

     Виставка відбулась з обов’язковим дотриманням рекомендацій МОЗ України щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину: вимірюванням температури відвідувачам, дотриманням соціальної дистанції, та використанням захисних масок. Проте відвідувачів виставки протиепідеміологічні заходи не спинили, і участь у виставці взяли. Незважаючи на карантин, випускники шкіл та іхні батьки, які планують вступати цього року до закладів освіти, активно відвідували стенди виставки та вибирали для себе навчальні заклади.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович взяв участь в роботі виставки та спілкувався з учнями та їх батьками щодо перспектив навчання в НУБіП.

 

 

Дмитро Мотринчук,
начальник відділу якості освіти, 
маркетингу та профорієнтаційної роботи

ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook