БУРЯЧОК ІРА ВПЕВНЕНА, ЩО НАЙКРАЩА ПРОФЕСІЯ – БУХГАЛТЕР

13 липня 2020 року

 Бурячок Іра цього року закінчує третій курс відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін спеціальності «Облік і оподаткування» ВП НУБіП  «Мукачівський аграрний коледж» і має намір продовжити освіту у базовому вузі – НУБіП України.

 
 
 

 

Розкажи про себе. Які маєш уподобання, окрім навчання?

 

 
В цьому році я випускниця! За плечима вже майже три роки навчання по спеціальності «Облік і оподаткування». Це одночасно і радісно, і сумно. В коледжі я отримала знання, які вже зараз дають мені можливість займатися улюбленою справою, яка з дитячого захоплення, стане моєю професією – бухгалтер. Наші  викладачі щедро діляться власним практичним досвідом, завжди відкриті і готові допомогти. Тому і сумно. Але впевнена, що ставши студенткою базового університету, отримаю можливість поглибити не тільки теоретичні, а й практичні знання з обраного фаху. Знаю, що студенти НУБіП проходять практику і в інших країнах. Це мене надихає і радує. У вільний час я люблю читати художню літературу, малювати, займаюся танцями.
 
Можливо, хтось з близьких став для тебе прикладом для наслідування при виборі майбутньої професії?
 
Так, Ви вірно відмітили. Є така людина. Це моя сестра, яка так само навчалася у нашому коледжі, а згодом у НУБіП, тому при виборі вузу у мене навіть не виникає жодних сумнівів. Тільки НУБіП з його найкращими традиціями, умовами навчання, а також організації вільного часу для студентства. Там кожен знаходить своє!
 
 
Поділися своїми планами і мріями.
 
Мрію стати студенткою НУБіП, отримати диплом, працювати за фахом, отримувати гідну заробітну плату в нашій державі. Постійно вдосконалюватися і відкрити власну справу.
  
                                Розмову вели Кнап Надія, к.с.-г. н.,
завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії
на базі НУБіПУ «Мукачівський аграрний коледж»,
 
Гуренко Тамара, доцент кафедри обліку
та оподаткування
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook