Разом долали умовну пожежу

25 червня 2020 року
Хмельницька обл.

Нещодавно відбулася спільна нарада пожежників і працівників ДП «Летичівський лісгосп», на якій обговорили план наступних практичних навчань з гасіння лісової пожежі. І ось їх провели     на базі Бохнянського лісництва.

Участь у заході брали лісничі підприємства, їх помічники, майстри лісу, інженерно-технічні працівники та пожежники Державної служби надзвичайних ситуацій.   Все проходило організовано й швидко. Розпалені величезні багаття… Вогонь швидко піднімався вгору (того дня стояла спека). Але ще швидше спрацювали лісівники. З ранцевими обприскувачами за плечима вони приступили до гасіння, завчасно повідомивши про пожежу Летичівський підрозділ Державної службинадзвичайних ситуацій…

Підіспів до гасіння й МТЗ. Тракторист господарства продемонстрував, як, на якій відстані потрібно прокласти мінералізовану смугу, як не допустити поширення пожежі вглиб лісу.    Злагодженість у діях, організованість довели й пожежники, що прибули на пожежному автомобілі.     Можливості пожежного автомобіля, 20-тонного МАЗа побачили спочатку під час так званої пожежі.Згодом при підбитті підсумків, лісівники мали змогу ознайомитися й з його оснащенням.

Підсумовували, вказували на недоліки разом. Навчання були корисними для обох сторін.

Прес-служба Летичівського лісгоспу.

Джерело: https://kmlis.gov.ua

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook