У землевпорядників триває підготовка до ЄВІ

14 червня 2020, 12:22

Очевидно, що одним із етапів вступної кампанії 2020 до магістратури є реєстрація на ЄВІ. Ще з травня відбіркові комісії розпочали свою роботу.

Факультет землевпорядкування делегував досвідчених працівників – Ольгу Боришкевич (кафедра земельного кадастру) та Ірину Колганову (кафедра землевпорядного проектування), які мають цінних досвід роботи у приймальній комісії та знають усі тонкощі роботи. Цього року умови вкотре змінилися. Додалося ЄВІ з іноземної мови і для спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій". Та й умови праці ускладнювались через обмеження, введені у місті Києві у зв'язку з розповсюдження COVID 19. Підсумовуючи кількість зареєстрованих бакалаврів на ЄВІ, можемо констатувати, що на цьому етапі справились. Адже маємо 135% від плану. Варто зазначити, що окрім наших випускників, до нас вирішили вступати і з інших вузів 22 особи. Це найбільша кількість охочих серед усіх спеціальностей НУБіП (стільки ж і на "Менеджмент", решта - значно менше). Отож, зберігаємо добру традицію минулих років коли на магістратуру до нас приходить 20-30% випускників-бакалаврів з інших університетів.

     Окрім роботи колег у приймальній комісії, добре з обов'язками справилися і старости груп: Евеліна Іванькіна, Марія Місяйло, Марія Рибачок та Марина Кольоса, які паралельно займалися і навчанням, і звітували персонально по кожному студенту ситуацію щодо реєстрації на ЄВІ та вступу вцілому.

Старанна підготовка до тестування – це запорука вступу та блискучого кар’єрного росту. В першу чергу, це відповідальність кожного абітурієнта, перевірка його знань, докладених зусиль, наполегливості та вміння досягати мети. На сьогодні існує безліч ресурсів, які можуть допомогти “ to improve your English”, і наш університет із радістю долучився до них. За дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук організував безкоштовні курси для вивчення англійської мови. Самостійне навчання – вкрай важливе, але допомога кваліфікованого знавця мови завжди буде актуальною! Для землевпрядників-випускників заплановані три консультації, одна з яких відбулась цього тижня на базі програми Zoom. Старший викладач Катерина Якушко провела вступну, ознайомчу бесіду зі студентами, ознайомила зі структурою тесту, основними вимогами до роботи із зошитом ЄВІ, запропонувала матеріали для тренування та самоперевірки. Доєдналася до зустрічі й адміністрація факультету землевпорядкування.

Хочеться побажати студентам тільки успіхів та натхнення! Гарно підготуватися до ЄВІ, гідно його скласти! Отримати диплом бакалавра і вступити до магістратури в Alma mater!

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook