Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу провела онлайн День відкритих дверей

25 травня 2020 року

 

 

     22 травня 2020 року пройшов онлайн Дня відкритих дверей кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     З вітальним словом до абітурієнтів звернулась директор Навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму, професор Марія Кулаєць.

     Завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу д.е.н., Дарія Басюк, гарант освітньої програми спеціальності «Туризм» детально розповіла про особливості підготовки фахівців цієї галузі, структуру навчального плану, умови вступу та перспективи працевлаштування. Враженнями від навчання поділилися Ващук Дем’ян – студент 1 курсу та Дранко Ірина – студентка 2 курсу спеціальності «Туризм».
     Професор кафедри Інна Левицька представила зміст освітньої програми спеціальності «Готельно–ресторанна справа», розповіла про широкі можливості для зайнятості в цій чудовій сфері гостинності. Думку студентів озвучили студентки 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Абросімова Ганна та Пісна Катерина.

     Продовжити навчання після отримання ступеня бакалавра студенти можуть за магістерськими програмами. Професор Сергій Бардаш презентував освітню програму «Менеджмент туристичного та готельно-ресторанного бізнесу»
     Професор кафедри Тетяна Кальна-Дубінюк, гарант освітньої програми спеціальності «Дорадництво» розповіла про особливості підготовки за даним фахом. Від студентства свою думку про навчання висловила магістр першого року навчання спеціальності «Дорадництво» Олена Березовська.

     Вікторія Самсонова – модератор заходу також сконцентрувала свою увагу на особливостях вступу 2020, переліку конкурсних предметів, переліку документів, що необхідні при вступі та інші деталі.

Навчання в НУБіП – захоплюючий процес пізнання. Студентське життя насичене, цікаве та різнобарвне. Тож чекаємо Вас в стінах нашого славетного університету. До зустрічі!

Дарія Басюк,
завідувачка кафедрою туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook