Успішне складання екзаменаційної сесії, варіанти проходження переддипломної практики та вступ до магістратури: виховна година в онлайн-режимі зі студентами випускового курсу ОП «Професійна освіта»

25 травня 2020 року

Не дивлячись на усі побоювання та перестороги, учасники освітнього процесу успішно адаптувались до нових вимог сьогодення в умовах карантинних заходів та впевнено йдуть до завершення навчального року. Для студентів групи ПО-17001б СК цей рік є особливо важливим, адже попереду складання державної атестації та вступ до магістратури.

Кожен із них планує продовжувати навчання та здобувати другий (магістерський) рівень вищої освіти. Тішить думка, що майбутні педагоги професійного навчання не полишають галузь освіти і обирають для вступу дві освітньо-професійні програми кафедри педагогіки: Педагогіка вищої школи та Інформаційно-комунікаційні технології в освіті.

Актуальними для розгляду були питання правил вступу та умов прийому на навчання, терміни подачі заяв та документів, а також особливості підготовки до складання вступного іспиту з іноземної мови та комплексу фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін.

Студентські роки навчання на бакалавраті промайнули дуже швидко, однак кожен день, проведений у стінах НУБіП України, студенти згадують із посмішкою на обличчі. Професорсько-викладацький склад гуманітарно-педагогічного факультету докладає максимум зусиль, щоб кожен із здобувачів освіти отримав фахові знання та практичні навички. Цікаві та змістовні лекції професорів, урізноманітнені інтерактивними методами семінарські заняття, зустрічі з відомими науковцями та успішними підприємцями у сфері бізнесу – неповний перелік складових компонентів освітнього процесу, що забезпечує кафедра педагогіки.

Окрім науки, звичайно, що усі мали змогу долучитись до інших сторін життєдіяльності університету. Студенти відвідували мистецькі заходи, брали участь у фестивалях, творчих конкурсах, вікторинах, організовували екскурсії до музеїв, долучались до покращення благоустрою рідної Альма-матер.

Також не пропустили студенти можливості побувати за кордоном. Ангеліна Крайнюкова та Максим Таран успішно навчаються за програмою подвійних дипломів у Поморській академії м. Слупськ (Польща).  

Артем Доброноженко успішно закінчив військову кафедру при університеті, отримавши військове звання молодшого лейтенанта.

Олег Мороз, Павло Андрусик, Оля Приходько та Максим Банніков є активними членами Клубу аграрного та освітнього консалтингу, що відкрив можливості знайомства з представниками бізнесу з перспективою подальшого працевлаштування в провідних компаніях України.

Є досягнення і на спортивній ниві. Дмитро Касабуцький з дитинства займається футболом, минулого року дебютував у вищій лізі Київщини. За два неповні сезони обдарований юнак провів більше двадцяти календарних зустрічей і забив два м’ячі. Тепер юнак наполегливо готується до кубкових випробувань в складі "Авангарда".

Пишаюся досягненнями своїх студентів. Кожен із них став фахівцем обраної галузі з власними поглядами та переконаннями щодо майбутнього життя. Успіхів вам і до зустрічі в магістратурі.

Оксана Гончарук,
наставник групи ПО-17001б

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook