ДИРЕКТОРАТ: ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ, КОНТРОЛЬ ЗА ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЮ СИТУАЦІЄЮ, КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

27 квітня 2020 року

 

IMG 404627 квітня 2020 року відбулося засідання директорату, на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності коледжу. Отож, уряд продовжив карантин до 11 травня. А далі поетапно відбуватиметься вихід із нього та зняття обмежень. Заклади освіти повноцінно запрацюють аж на четвертому етапі.

Директорка закладу Світлана Пилипишин розпочала зустріч традиційно з аналізу результатів та підсумків дистанційного навчання минулого тижня. Студенти успішно працюють на різноманітних платформах: Moodle, Classroom, Cisco, за допомогою електронної пошти та месенджерів. Викладачі і зараз продовжують удосконалювати свої електронні навчальні курси з метою забезпечення максимальної якості освітнього процесу. Щоб виміряти показник рівня оцінки процесу дистанційного навчання як педагогічними працівниками, так і студентами коледжу, адміністрація запропонувала їм пройти анкетування (автор – Сергій Штогрин, викладач-методист циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій). Результати дослідження допоможуть більш чітко зрозуміти ключові виклики, які постали перед усіма учасниками освітнього процесу, та виокремити сильні сторони, що сприятимуть розвитку дистанційної освіти в коледжі.

IMG 4069IMG 4059

Згідно з графіком освітнього процесу екзаменаційна сесія в нашому закладі освіти розпочнеться з 18 травня і триватиме майже до кінця червня, залежно від курсу навчання студентів. До неї теж мусимо бути готові в дистанційному форматі.

Заступник з навчальної роботи Олег Калатало поінформував про можливості проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

IMG 4089IMG 4073

На завершення наради директорка дала ряд доручень: заступнику з навчальної роботи Олегу Калаталу та завідувачці навчально-методичного кабінету Оксані Лещишин – продовжувати вести строгий контроль за дистанційним навчанням, надомною роботою, аби забезпечити облік відпрацьованого робочого часу педагогічних та інших працівників коледжу; заступниці з виховної роботи Галині Процик та заступнику з адміністративно-господарської роботи Петру Жовничу – постійно тримати в полі зору епідеміологічну ситуацію в коледжі, продовжувати проводити дезінфекцію приміщень та території; відповідальному секретарю приймальної комісії Степану Жеребецькому та провідній фахівчині з профорієнтаційної роботи Ользі Процик – підготувати День відкритих дверей онлайн; завідувачам відділень Ігорю Буняку, Маріанні Михайлишин, Ірині Терновій – тримати на контролі плату за навчання студентами, які навчаються за кошти фізичних та юридичних осіб.

Директорат розглянув й інші питання життєдіяльності коледжу.

Галина ПРОЦИК,
заступниця з виховної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook