Вебінар-нарада на факультеті аграрного менеджменту: плануємо роботу в умовах дистанційного навчання

9 квітня 2020 року
  Період карантину зумовлює перехід до організації роботи в дистанційному режимі не лише формату студент викладач, а й проведення організаційних нарад, покликаних вирішувати ряд поточних завдань, а також питань, що виникають в процесі моніторингу і контролю дистанційного навчального середовища.
   Впродовж періоду дистанційної роботи проводяться оnline-наради на факультеті аграрного менеджменту під головуванням декана факультету Анатолія Остапчука, за участі заступників декана, завідувачів кафедр. 
 
   Під час вебінару завідувачі кафедр прозвітували про хід дистанційного навчання та стан здоров’я співробітників. На порядку денному питання активності студентів з вивчення дисциплін у 2 семестрі 2019-20 н.р., забезпеченість навчальними матеріалами на навчально-інформаційному порталі НУБіП України Elearn, моніторинг та контроль проведення занять викладачами, написання модулів, контрольних робіт, організації екзаменаційної сесії, проходження літніх виробничих практик студентами, публікаційну активність викладачів та студентів в контексті проведеної роботи і результатів дистанційного навчання, недоліки системи оnline-навчання та пропозицій щодо їх ліквідації.
 
   В умовах пандемії, що вже позначилась на освітній сфері, ми зобов’язані орієнтуватись на результат, незалежно від подальших розпоряджень та наказів щодо продовження або скасування карантинних заходів в залежності від ситуації в країні та світі. Робота факультету ні в якому разі не може бути уповільнена, в нас є багато завдань та цілей і ми маємо дотримуватись діючих положень, графіків навчального процесу, особливо в дистанційному режимі роботи. 
 
Лариса Карпенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook