Дистанційне вивчення фундаментальних дисциплін - запорука успішного накопичення спеціальних знань з ветеринарної медицини

26 березня 2020 року

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. про введення карантину в Україні та наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України з зв’язку з оголошенням карантину» навчання студентів на кафедрі біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого (факультет ветеринарної медицини) проводиться дистанційно за допомогою освітнього порталу НУБіП України. Зауважимо, що ґрунтовне вивчення фундаментальних дисциплін, які виклаються на кафедрі - фізіологія та біохімія тварин - запорука успішного накопичення спеціальних знань з ветеринарної медицини. Саме тому на кафедрі надзвичайно серйозно відносяться до дистанційного навчання під час карантину. Завідувач, професор Віктор Томчук у цей нелегкий час розподілив обовязки серед співробітників кафедри, координує та контролює їх дистанційну роботу.
Зокрема, студенти І курсу скороченого терміну навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» під керівництвом доцента Криворучка Дмитра Івановича опановують теоретичний матеріал дисципліни «Фізіологія тварин» по темі «Фізіологія травлення», розміщений на порталі за адресою: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1275.
 



На сторінці курсу лекційний матеріал, лабораторні та самостійні роботи доповнені презентаціями та відеоматеріалами. Після опрацювання теоретичного матеріалу, лабораторних та самостійних робіт студенти отримують індивідуальні завдання, які відсилаються на перевірку в систему e-learn.
 



Всі діяльності студентів ретельно перевіряються й оцінюються викладачем. Також на освітньому порталі студенти мають можливість пройти модульне тестування по темах, вивчених під час аудиторних занять до початку карантину.
Навчання триває.

Доцент Дмитро Криворучко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook