Дистанційне навчання – це високий рівень самоорганізації

25 березня 2020 року
дистанційне навчання вдома
     Впровадження дистанційного навчання в НУБіП України спонукало науково-педагогічних працівників кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК до розробки та вчасної атестації 22 електронних навчальних курсів. На підтримку заходів, щодо запобігання розповсюдженню короновірусної інфекції кафедра перейшла на дистанційне навчання студентів.
     Зручною функцією навчального порталу є можливість одночасно надсилати повідомлення студентам конкретної групи або всього курсу через опцію «Новини». За допомогою цієї опції викладач надсилає загальні завдання, озвучує теми лекцій, лабораторних та самостійних робіт які необхідно опрацювати студентам. Інформація надходить на пошту кожному студентові та доступна на форумі. 
 
 
     Для детальнішого обговорення окремих проблем, отримання додаткових посилань, відповідей на запитання студентів викладачі використовують вайбер, телефон, електронну пошту. 
 
 
     Попри те, що і викладачам, і студентам довелося тимчасово відійти від більш традиційних методів навчання, студенти показали високий рівень самоорганізації та відповідальності, працюючи вдома.
 
 
Активність використання електронних курсів для самоосвіти під час карантину свідчить статистика відвідування студентами та викладачами курсів.
 
 
Віктор Сарана
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки АПК
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook