Підвищення кваліфікації відбувається у дистанційному режимі

25 березня 2020 року

 

      На виконання рішення Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. наказом ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України від 11 березня 2020 р. було оголошено карантин з 12 березня до 3 квітня 2020 р і НУБіП України перейшов на дистанційне навчання студентів. ННІ неперервної освіти і туризму активно долучилася до цього процесу.
     Відповідно до плану графіку підвищення кваліфікації у ННІ неперервної освіти і туризму, затвердженого на 2020 к.р., з 16 березня по 27 березня 2020 р. розпочато дистанційне підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників коледжів і технікумів України, а саме; ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж»; Прилуцький агротехнічний коледж; Херсонський гідрометеорологічний технікум; Івано-Франківський аграрний коледж; Новокаховський коледж; Таращанський державний технічний та економіко-правовий коледж; Роменське вище професійне училище; Малинський лісотехнічний коледж; Технічно-промисловий коледж Вінницького національного аграрного університету; ВСП «Рівненський коледж НУБіП України».
     Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників у ННІ неперервної освіти складається з двох етапів. 
     Перший етап семінару заключається в написанні випускної роботи на обрану тему з переліку затверджених тем та передачі їх для перевірки поштовою службою.
     Другий етап лекційних занять, які вже за вимогою сучасності проходять у режимі он-лайн. Висококваліфіковані лектори поєднують сучасні методи навчання у проведенні лекцій в режимі он-лайн та в процесі обговорення отримують зворотні питання від своїх наукових колег. Адже у цьому круговерті практичних і лекційних занять, заліків та іспитів, необхідно приділяти увагу саморозвитку особистості, постійному вдосконаленню професійних якостей та оновленню інформаційного матеріалу.
     Однак запровадження дистанційної роботи по всій території України на час обмежувальних заходів через коронавірус Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 року заставило всіх науково-педагогічних працівників у різних куточках України працювати з гаджетами ще більше. 
     Відповідно усі лекційні матеріали було направлено на електронні адреси відповідальних осіб від кожного навчального закладу. Діалог з лекторами семінару доступний через електронні пошти викладачів.
     У даний час випускні роботи слухачів семінару рецензуються викладачами ННІ неперервної освіти і туризму та інших факультетів НУБіП України.
     Під час карантинних заходів використовуємо час для саморозвитку, зберігаємо спокій та читаємо літературу.

Бажаємо слухачам та лекторам семінару 
наукових напрацювань та міцного здоров’я!
Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook