Одинадцятикласник Олег Кривов’яз із Київщини: хочу навчатися на землевпорядника, оскільки питання землі завжди були, є і будуть актуальними

17 січня 2020, 12:31

     Олег Кривов’яз – одинадцятикласник Згурівської загальноосвітньої школи, що на Київщині. У свої 16 років Олег бере активну участь у громадському житті школи, любить подорожувати, займається спортом і туризмом. Його улюблені предмети – математика і географія, він відносить себе до активних та цілеспрямованих людей і мріє навчатися на факультеті землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Що спонукає тебе до отримання вищої освіти?

     – По-перше, я чоловік і в майбутньому маю дбати не тільки про себе, а й про свою родину і свою майбутню сім’ю. Твердо переконаний у тому, що без вищої освіти це неможливо. Знання і вміння відкривають людині широкі можливості у роботі за фахом та перспективи кар’єрного зростання.

Чому обрали спеціальність ”Геодезія та землеустрій”?

     – Напевно не відкрию нікому секрет, що питання землі завжди були, є і будуть актуальними, незалежно чи то був рабовласницький, феодальний, капіталістичний чи то інший лад. Професія землевпорядника завжди була і буде потрібною, буде затребуваною та перспективною. Крім того, ця професія цікава, творча і надзвичайно популярна.

Чому НУБіП України став твоїм вирішальним вибором серед багатьох інших навчальних закладів?

     – Про НУБіП знаю не з чуток, і не лише з Інтернету. Щодо майбутньої професії я розпочав задумуватися ще з 9-го класу, після розповідей моєї тітоньки, яка свого часу навчалася тут на факультеті землевпорядкування. Після цього неодноразово відвідував "Дні відкритих дверей" і щоразу переконувався, що хочу бути студентом саме цього університету. Також, правильність мого вибору підтвердили багато моїх старших друзів, які вступили і нині навчаються в НУБіП України, і не шкодують про це.

Маєш хобі?

     – Так. Багато років займаюсь пішохідним туризмом і спортивним орієнтуванням. Неодноразово був переможцем обласних змагань з даних дисциплін і займав І-ІІ місця. Щороку з тренером ходимо в гори.

Яка твоя заповітна мрія?

     – На найближче майбутнє моя мрія, як і в усіх випускників 11-их класів – здати успішно ЗНО, вступити до університету на обрану спеціальність. А якщо брати в цілому, то моя мрія бути успішною людиною в професійній діяльності не лише на теренах України, а й в усьому світі. І звісно ж підкорювати нові й нові вершини!

Дякуємо, Олеже, за цікаве інтерв’ю і до зустрічі в НУБіП України!

 

Розмовляв доцент кафедри геодезії та картографії
Іван Опенько

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook