Вибір студентами навчальних дисциплін

Підготовка фахівців з вищою освітою у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (далі – Університет чи НУБіП України) здійснюється згідно з Законом України «Про вищу освіту», стандартами вищої освіти, програмою розвитку Університету на 2020-2025 рр. «Голосіївська ініціатива - 2025», за освітніми програмами, затвердженими вченою радою Університету, у межах ліцензованих спеціальностей підготовки бакалаврів і магістрів.

У навчальних планах освітніх програм дисципліни поділяються на обов’язкові, що визначаються стандартом вищої освіти, та вибіркові, що обираються студентами за своїми уподобаннями.

Вибір останніх здійснюється у порядку, визначеному «Порядку формування та вибору студентами вибіркових дисциплін освітніх програм у Національному університеті біоресурсів і природокористування України».

Згідно порядку вибіркові дисципліни, що вивчаються студентами бакалаврату упродовж 3-4 курсів, поділяються на дисципліни вільного вибору за спеціальністю (перелік дисциплін формується деканатом) та дисципліни вільного вибору за уподобаннями студентів (перелік дисциплін формується навчальною частиною Університету).

 

КОРОТКА ІНСТРУКЦІЯ ВИБОРУ ДИСЦИПЛІНИ

1. Ознайомтеся з пропонованим вибором

- дисципліни вільного вибору за спеціальністю;

- дисципліни вільного вибору за уподобанням студентів на сайті Університету >>.

Біля кожної дисципліни Ви знайдете її анотацію, яка дозволить Вам більш детально ознайомитися зі своїм вибором.

2. Перейдіть на інформаційний ресурс факультету.

Юридичний факультет має на навчальному порталі (Elearn) власний інформаційний ресурс для інформування своїх студентів та проведення різноманітних опитувань і тестувань. Такий ресурс ви бачите серед списку «Мої курси».

3. Зробіть свій вибір

 

 Анотації вибіркових дисциплін кафедри теорії та історії держави і права

 

 Робочі програми вибіркових дисциплін кафедри теорії та історії держави і права

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook