Оголошено конкурс на здобуття щорічної премії Президента України для молодих вчених!

11 лютого 2020 року
     Премія присуджується за видатні досягнення в галузі природничих, технічних та гуманітарних наук, які сприяють дальшому розвитку науки, суспільному прогресу і утверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі. Присуджується щороку до сорока премій (з них до двадцяти премій для молодих вчених закладів вищої освіти) у розмірі 40 тисяч гривень кожна.

 

     На здобуття премії можуть висуватись наукові роботи, опубліковані у закінченій формі не менше ніж за рік до їх висунення. До розгляду не висуваються роботи, за які їх претендентів вже було удостоєно державних нагород України.
     У конкурсі робіт на здобуття премії можуть брати участь наукові працівники, науково-педагогічні працівники, аспіранти, ад'юнкти, докторанти, інші вчені та інженерно-технічні працівники наукових установ (організацій), закладів вищої освіти, організацій та підприємств як індивідуально, так і у складі колективу претендентів.

    Колектив претендентів, робота якого висувається на здобуття премії, не може перевищувати чотирьох осіб. При цьому кожен із претендентів повинен бути безпосереднім учасником виконання роботи і кожному з претендентів повинен належати значний творчий внесок.

     Вік осіб, які висуваються на здобуття премії, не може перевищувати 35 років для осіб, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та 40 років, для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі, на час висування роботи для участі у конкурсі зі здобуття премії (станом на 1 березня поточного року).

          Ключові дати:

18 лютого – обговорення претендентів на здобуття премії на засіданні Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності університету;
26 лютого – обговорення претендентів на здобуття премії на засіданні Вченої ради університету;
28 лютого – передача наукових робіт до Комітету Державних премій України в галузі науки і техніки.

     З порядком оформлення документів і матеріалів робіт, які подаються для участі у конкурсі можна ознайомитись за посиланням:

http://kdpu-nt.gov.ua/content/instrukciya-pro-poryadok-visunennya-ta-oformlennya-dokumentiv-robit-yaki-podayutsya-dlya-0

     За консультацією щодо оформлення документів звертатись до науково-організаційного відділу НДЧ (кім. 215, навч. корпус № 3, тел.: 527-81-54).

Ольга Сніжко,
науковий співробітник
науково-організаційного відділу НДЧ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook